L'empresa Cabrero e Hijos ha decidit canviar el sopar tradicional de Nadal per uns xecs de 30 euros a cadascun dels seus treballadors perquè vagin a sopar, segons ha informat l’Heraldo. Els 380 xecs seran bescanviables fins al 15 de gener als restaurants de la província d'Osca. Així, aquesta iniciativa aconseguirà moure més de 10.000 euros al sector de l'hostaleria de la zona, un dels més castigats per la pandèmia.

Una empresa sustituye la cena de Navidad por cheques restaurante de 30 euros / PxFuel

Una empresa substitueix el sopar de Nadal per xecs de 30 euros / PxFuel

Una empresa substitueix el sopar d’empresa per xecs de 30 euros

Els sopars de Nadal d’empresa no es podran celebrar com és habitual. L’actual crisi sanitària provocada per la Covid-19 ho impedeix. I els principals perjudicats seran, de nou, els treballadors del sector hostaler. Per a contrarrestar-ho, l’empresa Cabrero e Hijos ha substituït el tradicional àpat de la companyia per xecs de 30 euros als 380 treballadors, que seran bescanviats als restaurants d’Osca. 

Aquesta iniciativa s’emmarca en una bateria d’accions que, des de fa uns mesos, l’empresa ja duu a terme. Cabrero e Hijos ha participat en diverses campanyes en favor dels serveis hostalers. Recentment, va mostrar el seu suport a aquest sector a través d'una aturada de 15 minuts en la seva activitat laboral. També van desenvolupar la campanya 'Lo Nuestro', premiant a clients per comprar productes locals mitjançant vals regal per consumir als negocis hostalers de la província.

Cooperació per rescatar el sector de l’hostaleria

L’objectiu és ajudar a l’hostaleria i el producte local, grans perjudicats per la pandèmia de coronavirus. Es tracta d’accions de responsabilitat, sostenibilitat i cooperació. Aquest cop, el sopar d’empresa nadalenc s’haurà d’adaptar.