Situació surrealista la que es va viure a Vila-seca aquest divendres a la tarda. Un home d'uns 40 anys, com si fos un policia, es va posar a regular el trànsit de cotxes en mig de l'avinguda Ramon d'Olzina, una de les vies principals d'aquest municipi del Tarragonès. La gent que passejava per la zona, just davant d'un supermercat, no donava crèdit del que estava veient. L'individu, que no portava cap uniforme policial, feia gestos poc professionals i confusos, deixant en evidència que no era un agent de l'autoritat. De fet, més que dirigir la circulació dels vehicles, l'únic que aconseguia és que estiguessin a punt d'atropellar-lo.

Practicant per ser agent de policia

Davant aquesta situació, diversos testimonis van trucar al telèfon d'emergències 112 per alertar dels fets. Fins al lloc s'hi va desplaçar una patrulla de la Policia Local de Vila-seca, tal com ha avançat el Diari de Tarragona. Els agents, que també van quedar sorpresos en veure com l'home estava al mig del carrer intentant regular el trànsit, el van apartar cap a la vorera i li van demanar la documentació per identificar-lo. L'individu, veí de Tarragona, va explicar als agents que estava opositant per ser agent de policia i que estava fent pràctiques de cara al dia de l'examen per demostrar que ho podia fer.

Els policies, que van escoltar tot l'argumentari de l'home amb estupefacció, van notar que desprenia una forta olor de droga, motiu pel qual li van demanar que obrís la seva ronyonera i els ensenyés el que portava dintre. En obrir-la, van trobar una peça d'haixix, el que va provocar que sospitessin que podia estar sota els efectes de les substàncies estupefaents. Finalment, els policies locals el van denunciar per obstaculitzar la circulació del trànsit i per la possessió de la droga.