Un autobús del Transport Metropolità de Barcelona xoca amb una furgoneta a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el carrer Lepant de la capital. Sis persones han resultat ferides lleus en l'accident.

Xoc entre un autobús i una furgoneta a la Diagonal

Aquest matí, abans de les deu, un autobús articulat de TMB ha tingut un accident a l'avinguda Diagonal, just enmig del trencant del carrer Consell de Cent i el carrer de Lepant

Per causes que encara s'estan investigant, una furgoneta ha xocat frontalment contra el lateral del vehicle urbà, deixant sis persones ferides.

Accident a la Diagonal / Betevé

Accident a la Diagonal / Foto de Betevé

Arran del sinistre, s'han activat cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, que han atès les persones afectades.

Segons han informat fonts sanitàries, dos homes han resultat ferits menys greus i han estat traslladats, un, a l’Hospital de Sant Pau, i l’altre, al CUAP Dos de Maig.

Sis persones ferides

La resta de ferits, de caràcter lleu, s’han traslladat als CUAP de Dos de Maig i de Gràcia. També s’ha donat una alta in situ, és a dir, al lloc de l'accident.

Sis persones han resultat ferides / Betevé

Sis persones han resultat ferides / Foto de Betevé

El sinistre ha requerit la intervenció dels Bombers de Barcelona i ha obligat a tallar el trànsit a la via durant una estona, que ha quedat a càrrec de la Guàrdia Urbana.

Pel que fa a la línia de l'autobús, TMB ha informat de l'anul·lació temporal de la parada 284 Lepant-Diagonal, de la línia V21. S'ha pogut reobrir poc després.

Mor la periodista Elia Rodríguez en un accident domèstic

Un altre accident, en aquest cas domèstic i que va acabar en tragèdia, va tenir lloc aquest dimecres. La periodista Elia Rodríguez, una de les veus emblemàtiques d'esRadio, va morir a casa seva.

La segoviana, que es va donar a conèixer a la televisió gràcies al programa Libros con uasabi de TVE, presentat per Sánchez Dragó, va morir després de patir una caiguda al seu domicili. Fonts properes de la cadena esRadio, segons La Vanguardia, afirmen que la periodista va caure per les escales.

Elia Rodríguez / RRSS

Elia Rodríguez / XXSS

El locutor d'esRadio Federico Jiménez Losantos va donar la trista notícia en antena, en el programa matinal de l'emissora. "Avui hem de donar una notícia que mai no ens hagués agradat donar, ens ha deixat la nostra amiga i companya Elia Rodríguez. El nostre més sentit condol a família i amics d'aquesta gran persona i professional. Tots els teus companys et recordarem sempre", va publicar la cadena a les seves xarxes socials juntament amb una fotografia de la periodista.

Elia Rodríguez era directora i presentadora del programa Es la mañana de fin de semana​ a esRadio. També conduïa el programa Es toros sobre tauromàquia.