Detenen sis joves, quatre d'ells menors d'edat, per apunyalar un nen d'11 anys a Madrid a qui han semiamputat el dit d'una mà.

Sis joves apunyalen un nen d'11 anys

 La Policia Nacional ha detingut a sis joves, quatre d'ells menors d'edat, pertanyents a la banda llatina Trinitarios que presumptament van apunyalar a un nen d'11 anys al districte madrileny de Carabanchel, al qual van arribar a semiamputar un dit de la mà.

Brutal pallissa a cops de matxet

L'agressió es va produir la nit del passat dia 6 quan un grup d'uns quinze joves van abordar aquest nen, al qual van pegar amb pals i matxets al mateix temps que cridaven "Pàtria", una consigna pròpia d'aquest tipus de bandes, informa la Policia Nacional. 

Després de l'enfrontament la víctima es va refugiar en un establiment de la zona i va haver de ser atesa per les greus lesions sofertes per arma blanca. Els agressors li van arribar a semiamputar el dit i va haver de ser intervingut quirúrgicament. 

Els agents de la Brigada Provincial d'Informació van realitzar la recerca, van identificar els presumptes agressors i van establir un dispositiu per a la seva detenció. Els policies van realitzar registres simultanis en els domicilis dels arrestats, que van ser posats a la disposició del jutjat de guàrdia, i quatre d'ells portats davant la Fiscalia de Menors. 

Dominican Don´t Play

En un altre dispositiu la Policia Nacional ha detingut a tres joves, un d'ells menor d'edat, pertanyents a la banda llatina Dominican Don´t Play, que presumptament estan relacionats amb dues agressions. La primera d'elles va ser comesa el passat 5 de gener, quan un grup de persones amb matxets i una arma de foc va disparar a boca de canó a un home que es trobava acompanyat per dones en un carrer del madrileny districte madrileny d'Usera. 

També van intervenir presumptament el passat 13 de març, també a Usera, a l'agressió d'un altre home, que, a cops de matxets, el van ferir al cap i a l'axil·la. Les tasques de recerca van determinar que totes dues accions van ser dutes a terme per la mateixa banda i que havien estat comeses pels integrants de la mateixa banda Dominican Don´t Play.  Després de diverses gestions es va poder esbrinar la identitat de tres dels responsables, un d'ells participant en totes dues agressions, i van arrestar a tots ells i, posteriorment, van passar a disposició judicial.