Nou atac homòfob a la ciutat de Barcelona. Aquest dimarts, cap a un quart de tres de la tarda, un noi va ser víctima dels insults i atacs d'un sensesostre per la seva orientació sexual, en un cas que ja està denunciat i que els Mossos d'Esquadra estan investigant. Tot va succeir quan el jove estava caminant per la zona de la plaça Universitat, al barri de Sant Antoni, per on passa cada dia, quan va veure que hi havia un sensesostre molt a prop de la sortida d'una escola. L'home, en veure que el va mirar, el va començar a insultar a crits de "maricó de merda". El noi, en lloc d'ignorar-lo i marxar, va recriminar-li l'actitud, tal com ell mateix ha explicat a través de les seves xarxes socials.

Insultat, amb cafè per sobre i perseguit amb una pedra

El sensesostre, en una actitud cada vegada més agressiva, el va seguir insultant i dient-li "maricó" i "putita", fins al punt que el noi va decidir trucar als Mossos d'Esquadra perquè anessin fins al lloc. Això, però, va emprenyar encara més el sensesostre, que el va començar a agredir amb una jaqueta i li va llençar un cafè per sobre. Posteriorment, es va dirigir fins a una obra propera, d'on va agafar una pedra de grans dimensions amb la qual el va començar a perseguir, amenaçant-lo de mort i assegurant-li que el mataria si no marxava d'allà.

Finalment, van arribar els efectius dels Mossos per atendre el noi, però el sensesostre ja havia marxat i no va poder ser identificat. La víctima de l'agressió homòfoba va anar a una comissaria i va denunciar els fets, tal com ha pogut confirmar ElCaso.cat. La policia catalana ho està investigant i ja compta a la seva disposició amb fotografies i vídeos que el noi va gravar del moment per tenir proves i demostrar que no s'ho estava inventant. El jove ha reconegut que, malgrat que ha tornat a passar per aquell punt i el sensesostre ja no hi és, té cert temor a trobar-se'l. A més, ha volgut agrair el gest de dues noies que es van parar per ajudar-lo durant l'agressió.