Una dona explica com la van segrestar, violar, degollar i intentar assassinar fa 27 anys a Sud-àfrica. Tot i que els fets van passar el 1994, ha estat ara quan ha decidit trencar el silenci.

Segresten, violen i intenten matar a Alison Botha

Tal com explica Alison Botha, la víctima, el 18 de desembre del 1994 va ser segrestada, violada, apunyalada i decapitada a Sudàfrica. Va sobreviure de miracle i, 27 anys després, ha explicat amb tota mena de detalls l'infern que va viure.

La van segrestar al mig del carrer

Botha estava de festa amb uns amics i, quan ja estava tornant a casa, un home amb un ganivet la va amenaçar al mig del carrer i la va obligar a pujar al cotxe contra la seva voluntat.

Al cap de poca estona, el segrestador va recollir un altre home i, entre els dos, va emportar-se la noia als afores de la ciutat: volien violar-la entre els dos i, posteriorment matar-la.

Li claven 30 punyalades a la panxa i 16 al coll

La primera part del pla la van aconseguir, ja que la van agredir sexualment i, quan van acabar, la van intentar assassinar asfixiant-la, decapitant-la i apunyalant-la: li van tallar el coll fins a 16 vegades i li van clavar fins a 30 punyalades a la panxa.

Alison Botha / Twitter

Alison Botha va ser segrestada i violada a Sud-àfrica fa 27 anys / Twitter

Frans du Toit i Theuns Kruger són els culpables

Frans du Toit i Theuns Kruger, els dos violadors, la van deixar inconscient a terra convençuts que l'havien aconseguit assassinar, però no va ser així. Botha, convençuda que moriria, va escriure el nom dels agressors a la sorra i va anar a la carretera més propera a demanar ajuda.

Cadena perpètua per segrest, violació i intent d'assassinat

Segons el seu testimoni, s'havia d'aguantar el cap perquè l'havien decapitat i li queia cap enrere. A més, amb l'altra mà, s'havia d'aguantar la panxa perquè no se li sortissin els òrgans a causa de les 30 punyalades. Finalment, van aconseguir detenir els dos violadors i, actualment, estan complint cadena perpètua per segrest, violació i intent d'assassinat.