Un jove de 25 anys ha estat detingut per assassinar el violador de la seva dona: el va decapitar i va fer servir el seu cap com a pilota per jugar a futbol en una zona pública als Estats Units.

Assassinat macabre als Estats Units

Els fets van passar a finals de juny a Las Cruces, una ciutat de Nuevo México, als Estats Units quan van trobar el cadàver decapitat i ple de punyalades de James García, un home de 51 anys al mig del carrer.

Detenen a Joel Arciniega-Sáenz

Al cap de poca estona, van detenir a Joel Arciniega-Sáenz, de 25 anys, com a presumpte autor del seu assassinat, ja que els policies el van trobar a pocs quilòmetres del lloc dels fets i tot tacat de sang, com si hagués estat ell qui hagués comès el delicte.

L'havia assaltat i havia violat a la seva dona

A l'interrogatori, el Joel va explicar que l'home assassinat, dies abans dels fets, l'havia assaltat i que, a més, anys enrere va agredir sexualment la seva esposa, tot i que ella no el va denunciar. Així doncs, Arciniega va decidir atacar-lo al mig del carrer clavant-li diverses punyalades.

El decapita i juga a futbol amb el seu cap

Per si no fos poc, el va decapitar amb una navalla i, per surrealista que sembli, es va posar a jugar a futbol amb el seu cap. Segons va explicar ell mateix als policies, el va xutar com si fos una pilota contra 14 vehicles aparcats per la zona.

Joel Arciniega-Sáenz / Twitter PHayesReports

Joel Arciniega-Sáenz ha estat detingut per decapitar un home i jugar a futbol amb el seu cap als Estats Units / Twitter PHayesReports

Actualment, Joel Arciniega-Sáenz està a l'espera de passar a disposició judicial per un presumpte delicte d'assassinat. Es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó pels fets.

Ja havia estat detingut per homicidi anteriorment

No és la primera vegada que aquest jove és acusat d'homicidi i, de fet, fa quatre anys va ser detingut per, presumptament, matar un altre noi de 21 anys, però finalment no va entrar a presó. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.