Un home de 37 anys d'Osca torna a ingressar a la presó després de segrestar la seva exnòvia, mesos després d'haver-la violat i gravat en vídeo.

Segresta la seva exparella en sortir de presó

Els fets van passar el passat 14 d'agost i s'han fet públics ara després de l'acusació de la Fiscalia Provincial d'Osca contra l'home i el seu company de pis, que va ser còmplice, pel violent segrest de la seva exparella.

Palau Justícia Osca / Santi Soler Google Maps

Torna a presó per segrestar la seva exparella, que va violar i va gravar en vídeo / Santi Soler Google Maps

Segons el document, el company de pis de l'home va trucar a la víctima per quedar, ocultant que l'home "es trobaria a l'interior del domicili".

Quan la noia va anar a la casa i va veure la seva exparella, contra qui havia interposat una ordre d'allunyament, va voler anar-se'n, però ell "la va agafar per impedir-s'ho, i el seu amic no va fer res", afirma l'acusació.

Violació / Pixabay

Va violar i va gravar la seva xicota, per la qual cosa va ingressar a la presó i, en sortir, la segresta / Arxiu Pixabay

L'agressor la va portar fins a una habitació del pis superior i li va donar un cop de puny a l'ull esquerre mentre li deia que era una "puta" i una "guarra" i l'agafava del coll.

Després de les súpliques de la víctima, ell la va despullar, emmordassar i lligar per tancar-la en un armari. Hores després va aconseguir sortir, tapant-se amb un llençol, segons informa el diari Informació.

Trenca la finestreta del cotxe per agafar el mòbil

Quan pretenia fugir, l'agressor la va enxampa i la va agafar dels cabells per portar-la a l'habitació d enou. Ella va demanar de baixar al saló i va prometre que no marxaria.

L'agressor va accedir, però li va demanar el mòbil perquè "tenia sospites" que durant la seva estada a la presó li havia estat infidel.

Ella li va dir que el mòbil era al cotxe i, segons l'acusació pública, l'home va trencar la finestreta del vehicle per agafar el telèfon i llegir els missatges.

Guàrdia Civil / Europa Press

L'agressor i el seu company de pis es van resistir i van agredir els agents de la Guàrdia Civil / Arxiu Europa Press

El segrest va acabar de matinada quan la jove va poder escapar i demanar ajuda a la Guàrdia Civil.

Quan els agents es van desplaçar al domicili, l'agressor i el seu company de pis i còmplice es van resistir i els van agredir.

L'agressor va tornar a la presó de Zuera en espera de declarar davant del jutge per aquest cas, mentre l'assumpte de l'agressió sexual segueix sense haver estat jutjada.

Va violar i va gravar la seva parella a Osca

Aquesta agressió sexual es va donar quatre mesos abans d'aquest tortuós segrest. Segons el diari Herald, l'home va aprofitar que la seva xicota -ara ex- es trobava mig adormida per a presumptament violar-la i gravar-la en vídeo per difondre'l.

Detenció Mossos / CME

En sortir de presó, l'home va segrestar la seva exparella i la va agredir mentre el seu company de pis era còmplice / Arxiu CME

L'home i el seu company s'enfronten ara a 13 i 12 anys de presó pels delictes de detenció il·legal, danys, infracció, lesions i resistència a agents de l'autoritat després de les hores del segrest.