La Policia Nacional investiga un peculiar cas que s'ha registrat aquest dimecres a Madrid. Una noia de 15 anys va ser segrestada per un home de 35 als baixos d'un local d'oci de la capital d'Espanya, concretament, al carrer Guabairo, a la zona de Carabanchel.

La noia va avisar a la Policia Nacional

Els fets es van poder resoldre al vespre quan la policia, després de les dades que va poder facilitar la noia, amagada del seu captor, la van poder localitzar i alliberar. La noia es troba bé de salut. El segrestador, que tenia la noia lligada de mans i peus, ha quedat detingut.

Segons ha explicat la Policia Nacional l'home havia conegut a la noia en una festa. Després de tenir-hi contacte i parlar amb ella, es va adonar que li havien robat un ordinador i altres pertinences. L'home va sospitar d'uns amics de la noia, però tot i parlar amb ells, no va aconseguir recuperar el material. L'home va idear un pla i va decidir quedar amb la noia en un local, una mena de bar de nit, del carrer Guabairo, al districte de Carabanchel de la capital d'Espanya.

L’objectiu era recuperar un ordinador robat

Quan la noia s'hi va presentar la va segrestar. La va lligar de mans i peus per tal d'intentar recuperar, segons han explicat les dues parts, el material que presumptament uns amics de la noia li van robar a l'ara detingut, un home de 35 anys de qui no n'ha transcendit la nacionalitat.

Durant una hora la van buscar per la zona

La noia, des del mateix lloc del seu captiveri, va poder-se posar en contacte amb la policia. En un primer moment no va poder donar una ubicació exacta del lloc on estava segrestada, però els agents, després d'una hora fent batuda per la zona, van lligar caps i van poder entrar al local on suposadament hi havia la noia de 15 anys, que va poder ser alliberada. La noia està bé de salut. 

Segons sembla, la noia estava retinguda des de dimecres al matí, que és quan l'home la va citar per veure's i la va segrestar, amb la intenció de recuperar, sobretot, l'ordinador que li havien robat i que ell creia li hi havien furtat els amics d'ella.

La volia matar i tallar a trossets

Tot i que no té ferides greus, la noia ha explicat que durant el captiveri l'home la va amenaçar en matar-la i tallar-la a trossets si no recuperava el material. La Policia Nacional va escorcollar el local on la noia estava retinguda i hi van trobar eines com unes alicates, un martell i una serra, objectes que va fer servir per amenaçar a la noia.

Assassinat masclista a Sabadell

Aquesta matinada els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 60 anys a Sabadell acusat d’haver assassinat la seva parella i haver-la amagat a casa seva. L’home s’ha presentat a la comissaria de Sabadell i ha confessat el crim. La policia ha confirmat els fets i ha quedat detingut. Aquest cas de Sabadell és la sisena víctima mortal de la violència masclista a Catalunya aquest 2021.