La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home per retenir il·legalment la seva exparella en un pis del Raval durant tres dies. Segons ha informat el cos en una piulada, la víctima va aprofitar un descuit del seu captor per escapolir-se i va demanar ajuda als agents durant la fugida.

Segresta la seva exparella durant tres dies

La víctima va poder fugir dimecres, aprofitant un moment en què l'home parlava per telèfon per agafar les claus i sortir corrent. En adonar-se'n, ell la va perseguir amenaçant-la.

Prop de les 23 hores els agents van veure la dona passar corrent per davant de la comissaria, on la víctima s'hi refugià. 

La dona va dir als agents que l'home l'havia tancada a casa després de dir-li que el deixava perquè estava cansada del maltractament. Concretament, va explicar que la va tancar amb clau a casa d'ell quan ella va anar-hi a buscar les seves coses.

Guàrdia Urbana de Barcelona / Marc Ortín

Guàrdia Urbana de Barcelona / Marc Ortín

Després de tancar-la, l'home li va prendre el telèfon mòbil i la va agredir amb un ganivet, tot i que no va ferir-la perquè la jaqueta que duia ho va impedir.

Maltractaments, amenaces i coaccions

A més, la Guàrdia Urbana investiga el detingut per maltractaments en l'àmbit de la llar, amenaces i coaccions a la seva exparella.