La Policia ha detingut quatre persones com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal a Saragossa. Els joves, d'entre 25 i 35 anys, tenien lligada a una dona de la seva família amb cadenes a un llit.

La família de la víctima no acceptava la relació amb la seva parella

La família de la víctima és d'ètnia gitana i no acceptava la relació que tenia amb la seva parella d'origen marroquí i religió musulmana. Anteriorment, van amenaçar la noia perquè s'allunyés d'ell i deixés de veure'l.

La investigació es va iniciar per una denúncia presentada aquest dimarts en el grup d'Atracaments i Segrestos de la Brigada Regional de Policia Judicial. La Direcció Superior d'Aragó ha comunicat que el denunciant va relatar un possible segrest d'una dona.

Quatre persones se la van emportar per força d'un bar i la Policia la va trobar lligada amb unes cadenes

Tot va començar quan l'home estava amb la víctima i una tercera persona en un bar de la zona del Ganxo. En aquell moment, van entrar quatre persones al local i van començar a increpar-los. A més, van agafar pels braços la dona i la van treure del bar per força. Posteriorment, se la van emportar amb un cotxe, malgrat que la víctima es va resistir.

Després d'escoltar els fets, els agents van iniciar la recerca. En dues hores, van aconseguir localitzar el domicili on, suposadament, estaria retinguda la dona. Gràcies a l'ajuda del Grup d'Operacions Especials (GOES), van accedir a la casa situada al carrer Oviedo. D'aquesta manera, les autoritats van alliberar la víctima, perquè estava lligada amb unes cadenes a un llit.

Dos homes i dues dones han estat acusats d'un delicte de detenció il·legal

Quan va tenir lloc la intervenció, els responsables no estaven a l'habitatge. Hores després, la Policia els va identificar i va detenir dos homes i dones. Se'ls acusa d'un delicte de detenció il·legal i tots ells són família de la víctima.

Els arrestats van ser traslladats a les dependències policials i posats a disposició del jutge d'Instrucció de funcions de guàrdia. Després de sentir la seva declaració, els va posar en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant de l'autoritat judicial quan siguin requerits.

Simula un segrest per robar-li diners a una amiga

Un altre cas relacionat amb un segrest va passar a Mèxic el mes passat. Una dona va intentar estafar 2.000 euros a una amiga seva. Li va dir que estava segrestada a Mèxic per la seva parella i que necessitava un rescat. La Policia Nacional la va trobar a les Canàries i la va detenir per un delicte d'estafa i simulació d'un delicte.

La investigació va començar perquè es va presentar una denúncia sobre el segrest d'una dona. La denunciant va explicar que la seva amiga es trobava atrapada a Mèxic per un home que havia conegut per les xarxes socials.

Policia Nacional en l'aeroport / EFE

Els agents la van detenir quan va tornar de Mèxic, en La Palma / EFE

La presumpta desapareguda va començar una relació amb un home de Mèxic a través d'internet, per la qual cosa va viatjar fins aquest país per poder-lo conèixer. Pocs dies després de ser a Mèxic, la noia va trucar a la seva amiga per demanar-li 2.000 euros. Va indicar que estava retinguda i atrapada per la seva parella. A conseqüència, necessitava els diners per poder escapar i tornar a Espanya.

Els policies van analitzar la situació i van esbrinar que era una estafa. Concretament, la dona no estava segrestada, però volia robar-li diners a la seva amiga. Per aquesta raó, els agents la van detenir quan va tornar de Mèxic, a la Palma. Se l'acusa d'un delicte d'estafa i simulació d'un delicte.