Paco Rabanne, cèlebre dissenyador de moda, va morir el passat divendres als 88 anys. Només un dia després, la seva casa situada a la localitat de Portsall, a la Bretanya francesa, va ser objecte d'un robatori; uns individus que encara no han pogut ser detinguts no van poder resistir la temptació de saquejar el domicili de l'artista a la recerca de diners i d'objectes de col·lecció.

Robatori amb força

Segons ha informat el mitjà local Le Télégramme, els lladres van assaltar l'habitatge durant la nit del dissabte al diumenge d'aquest cap de setmana. Per tal d'accedir a l'interior van rebentar una gran porta de vidre. En tenir notícia de l'incident la policia local va acudir a casa del dissenyador, i van poder constatar que el botí robat no era considerable. Els agents, doncs, van obrir una investigació per poder identificar, localitzar i detenir els lladres, que a hores d'ara continua oberta sense cap pista dels perpetradors.

Robatori a casa de Robert de Niro

Paco Rabanne no ha estat l'únic famós a la casa del qual han entrat a robar. Poc abans de les festes de Nadal del darrer any, una dona va entrar per la força a la casa que Robert de Niro té a Nova York, i va intentar emportar-se fins i tot els regals de sota de l'arbre. La lladre no va poder fugir amb el botí, ja que els oficials del districte 19 de la ciutat, a l'Upper East Side, l'estaven seguint a causa d'una llarga llista de detencions que acumulava, i la van veure entrar a l'edifici.

Després d'esperar una estona que sortís, van entrar darrere d'ella, sense ser conscients que el pis en el qual s'estava cometent el robatori era propietat de l'actor. La policia la va pillar amb les mans al plat mentre agafava els regals de Nadal de la família de De Niro. L'actor, que es trobava a casa seva dormint, va aparèixer al saló en sentir la commoció, però no va intervenir en la detenció.