La Policia Nacional investiga la violació grupal a una jove de 26 anys que va ser abordada per tres desconeguts de matinada en un cèntric carrer de València dissabte passat 18 de juny. Els assaltants la van agredir sexualment sobre el capó d'un cotxe. La víctima ha denunciat els fets aquest mateix matí, tot just sortir de l'hospital. Segons la seva declaració, dos d'ells la van subjectar per la força mentre el tercer la penetrava, encara que, com que estava d'esquena, no sap si va ser un o més individus que la van violar.

Els agressors van violar la jove sobre el capó d'un cotxe

Els fets van tenir lloc al voltant de les quatre de la matinada del 18 de juny en un carrer pròxim a la plaça de toros de València, un dels llocs més cèntrics de la ciutat. La jove, de 26 anys, tornava a casa després d'una nit de festa en companyia d'un amic. Ambdós es van separar per prendre camins diferents en sortir d'una discoteca a Russafa. Es van acomiadar i cadascú se'n va anar a la seva respectiva casa. Poc després, mentre la jove es dirigia a casa seva, tres desconeguts la van abordar en un carrer al costat de la plaça de toros. La van acorralar en una cantonada i la van violar en grup sobre un vehicle en ple carrer mentre era subjectada contra el capó perquè no veiés la cara dels agressors.

La violació li va provocar un xoc traumàtic

La víctima va intentar defensar-se amb crits d'auxili, però ningú no la va escoltar. Quan els violadors es van cansar, se'n van anar deixant-la abandonada. La víctima es va quedar bloquejada i va continuar caminant fins a arribar a casa seva malgrat la seva situació de 'xoc' traumàtic. Una vegada a casa, va trucar a una amiga, que va alertar els serveis d'emergència del 112. Aquests van acudir al domicili amb una patrulla de la Policia Local de València, que la va portar a l'hospital. En el centre mèdic, els professionals la van examinar i van certificar l'existència de lesions pròpies d'una brutal violació.

En espera de les imatges de les càmeres de seguretat

Per donar amb els agressors, els investigadors han sol·licitat els enregistraments de les càmeres de seguretat dels establiments més propers al lloc dels fets per poder comprovar si hi ha imatges de violació o dels individus, no només durant l'atac, sinó en moments anteriors, quan van seguir la víctima per acorralar-la i, posteriorment, fugir del lloc. Segons la declaració de la víctima als agents de policia, els sospitosos tenen entre 25 i 30 anys i són, possiblement, de nacionalitat espanyola. Tanmateix, la descripció aportada per la jove és poc precisa, ja que la violació ha provocat un bloqueig traumàtic en la víctima.