Roberto Baggio, mític exjugador internacional italià i company de Pep Guardiola al Brescia, i la seva família van ser segrestats aquest dijous durant 40 minuts mentre veien el partit d'Itàlia contra Espanya a l'Eurocopa 2024. Un grup de lladres violents van entrar al vespre a casa seva, a Altavilla VicentinaVicenza, al nord d'Itàlia— i els van tancar en una habitació mentre els hi desballestaven la mansió, segons detallen aquest matí diversos mitjans italians. 

Baggio, de 57 anys, va resultar ferit després de ser colpejat al cap amb la punta d'una pistola durant l'atracament, segons ha revelat aquest divendres "Il Corriere della Sera". L'incident va començar cap a les 22:00 hora local, a l'inici de la segona part del partit de la fase de grups que enfrontava els italians amb la selecció espanyola, i mentre l'exjugador i la seva família estaven veient el partit per televisió.

Segons fonts policials, un mínim de cinc persones van entrar a casa seva armades. El Pilota d'Or va enfrontar-se als lladres i un dels assaltants va colpejar Baggio a la cara, causant-li una ferida profunda. Després, el futbolista i la seva família van ser tancats en una habitació. Els lladres van destrossar totes les habitacions i van robar rellotges, joies i diners, sense que fins ara s'hagi quantificat el valor total del robatori.

Més de 40 minuts tancats

Quan Baggio va confirmar que els lladres ja havien marxat, al cap de 40 minuts, va tirar a terra la porta de l'habitació, i va trucar als carabinieris, que van arribar ràpidament i es van endur les imatges enregistrades per les càmeres de vigilància. Baggio i la seva família van ser traslladats a l'hospital, on l'exjugador va rebre diversos punts de sutura a la ferida del front. La resta de la seva família no va patir lesions, tot i el gran ensurt per la violència dels atracadors.