Nou robatori violent a Barcelona. Quan els Mossos d'Esquadra encara no havien acabat l'atestat d'una temptativa de robatori de rellotge d'aquest migdia a Gran Via amb Balmes, ha entrat un altre avís, un altre robatori violent, en aquest cas, de dos rellotges. Una parella de turistes d'Alacant han estat assaltats, segons ha pogut saber ElCaso.cat quan entraven en un pàrquing públic, al carrer de Provença, a l'alçada de rambla de Catalunya, al cor de Barcelona.

Nou robatori de rellotges a Barcelona: s'emporten un Rolex de 20.000 euros

Un grup de dos o tres joves han assaltat les víctimes i els hi han robat dos rellotges, un Rolex valorat en 20.000 euros i un Block d'uns 500 euros, segons consta a la denúncia que han fet les víctimes, una parella del País Valencià que estava fent turisme per Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han iniciat una recerca dels lladres i també han interrogat a testimonis per tal de poder afinar la descripció dels lladres.

Segons les informacions dels testimonis, els lladres eren dos joves marroquins que han marxat corrents de la zona. Alguns testimonis també asseguren que els joves han marxat amb patinet.

Els Mossos d'Esquadra intenten ara identificar-los creuant les dades amb les llistes de fotos i noms que tenen dels lladres de rellotges més actius al centre de la ciutat per poder-los detenir. Els fets han passat al voltant de les tres de la tarda a l'entrada d'un pàrquing públic del carrer de Provença, al centre de la ciutat, i a tocar de la rambla de Catalunya.

Dues persones intenten aturar un lladre de rellotges a Barcelona

Aquest migdia un grup de ciutadans ha intentat aturar un lladre que havia intentat robar un rellotge d'11.000 euros a un turista. El malfactor no s'ha pogut emportar el rellotge, ja que la polsera s'ha trencat en l'enfrontament i l'ha perdut. L'han volgut aturar, però finalment s'ha escapat. La policia catalana, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, amb la fotografia del lladre l'estan buscant per aquesta temptativa de robatori amb violència.

Els robatoris de rellotge al centre de Barcelona són un dels fets delictius que més preocupen ara mateix als Mossos d'Esquadra. Hi ha actives al centre de la ciutat bateries de lladres, d'edats molt joves i de nacionalitat estrangera, que han convertit el robatori d'aquest tipus de complements en el seu modus vivendi. Els rellotges són fàcils de col·locar al mercat negre i més quan són peces d'aquest valor, que es poden revendre a quantitats molt més baixes, però que encara són molt importants per aquests lladres que s'han fet forts a la capital de Catalunya.

Cada cop més violència a Barcelona

Els robatoris al centre de Barcelona cada cop són més violents. Un turista va ser agredit amb un pal per dos lladres que li van robar dues maletes al carrer de l'Hospital del Raval, la setmana passada. També un turista anglès va ser assaltat amb un cop de martell quan sortia d'un hotel de l'Eixample per robar-li la motxilla. Des de l'inici de 2021 més de 50 persones han necessitat assistència hospitalària després de ser assalts i agredits per lladres a Barcelona.