Ensurt dels grossos aquest divendres a la tarda al centre de Barcelona. El portaveu de Junts a l'Ajuntament de Barcelona, el regidor Jordi Martí Galbís, ha estat assaltat per un jove magrebí que li ha robat el mòbil de la butxaca de l'americana mentre estava passejant pel Raval, concretament, a Sant Pau del Camp, just a 100 metres de la comissaria de la Guàrdia Urbana i a la mateixa distància de la comissaria del districte de Ciutat Vella dels Mossos d'Esquadra.

Segons ha explicat el mateix regidor, el jove se li ha acostat i gairebé sense que se n'adonés, li ha posat la mà a la butxaca de l'americana i li ha estirat el mòbil, aconseguint agafar-lo. Martí ha reaccionat a temps i li ha pogut agafar de la mà. El lladre, que ha donat per perdut el mòbil i no ha oposat resistència, el regidor juntaire no ha resultat lesionat, ha demanat perdó i ha marxat de la zona. Martí ha explicat a ElCaso.cat que si bé ell ha pogut ser ràpid en notar que li agafaven el mòbil, el lladre també havia actuat amb molta traça i ha anat molt just que el malfactor no es pot escapar amb el mòbil.

Un dels regidors que més ha denunciat la falta de seguretat a Barcelona

Jordi Martí és el número dos de Xavier Trias a l'Ajuntament de Barcelona i un dels regidors que més ha treballat per denunciar la falta de seguretat de la capital de Catalunya des de l'oposició, primer amb l'alcaldessa Ada Colau i ara amb l'alcalde Jaume Collboni. El de Junts ha denunciat en moltes ocasions la falta de seguretat a la ciutat de Barcelona i sobretot en zones com aquestes, al cor de la ciutat, punt d'atracció de turistes.