Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori d'un Seat León aquest dimecres a les set de la tarda al carrer de Vicenç Ferrer del Prat de Llobregat.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat la propietària del cotxe estava descarregant la compra i es va deixar les claus posades al cotxe. Un desconegut va aprofitar el descuit per emportar-se el cotxe. La dona li va perdre la pista al vehicle tot i els esforços de les policies locals, que van compartir la matrícula per l'emissora per si algú el podia localitzar.

Apareix el cotxe cremant a Cornellà

Poques hores després, al voltant de la una de la nit, el responsable de seguretat d'una empresa de Cornellà va alertar al 112 que havien abandonat un cotxe davant de la seva empresa i que estava en flames.

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra es van desplaçar al lloc. Quan els policies van passar la placa de la matrícula del cotxe per l'emissora va saltar l'avís que era un cotxe sostret feia poca estona a la població veïna, el Prat de Llobregat.

Investiguen si van fer servir el cotxe per algun robatori

Els Mossos d'Esquadra investiguen ara si el cotxe que es va robar al Prat va ser utilitzat per cometre algun tipus de robatori o què va motivar als lladres a abandonar-lo, en flames, en un polígon de Cornellà, a pocs quilòmetres d'on va ser robat.

Ara per ara la policia catalana no ha pogut relacionar el vehicle, un Seat León de color blau, amb matrícula acabada amb KWH, amb cap altre fet delictiu entre les set de la tarda i l'hora que va ser trobat, cremant, a Cornellà.

Molts cops els lladres fan servir cotxes sostrets per encastar-los contra establiments per robar-hi. Segons fonts policials, no sembla que aquest cas sigui un d'aquests. Sí que la policia ha explicat a ElCaso.cat que els malfactors cremen els cotxes per evitar deixar rastre d'empremtes o de restes biològiques que puguin ajudar en la identificació.