Un home de 64 anys va perdre la vida el 14 d'agost passat després de ser atropellat mentre circulava en bicicleta per Las Vegas, als Estats Units. La seva mort, però, no va ser accidental; el conductor del vehicle, un noi de 17 anys, li va passar per sobre de manera deliberada, tal com demostren les esgarrifoses imatges gravades pel copilot, també menor d'edat, qui, a més, encoratja el seu amic a fer-ho. Els adolescents havien robat el cotxe, i la policia de l'estat de Nevada els va arrestar poc després. 

 

La víctima d'aquest atropellament mortal és Andreas Probst, cap de policia retirat, que el dia del tràgic succés havia sortit amb la bicicleta, com feia cada matí. Segons els mitjans locals, els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la matinada, i els joves van abandonar Probst a la seva sort, amb ferides de molta gravetat. En veure l'home estès a terra, els veïns van trucar als serveis d'emergències, que van activar diverses patrulles policials i ambulàncies. Probst va ser evacuat urgentment a un hospital, on va acabar sucumbint a les seves lesions. 

Van penjar les imatges a les xarxes 

A més de gravar com envestien intencionadament Probst, els joves van tenir la barra de publicar el vídeo a Internet. Les imatges es van fer virals en qüestió de minuts, i els investigadors no van tenir problemes per identificar i detenir els dos adolescents. El conductor va ser acusat d'assassinat, i a hores d'ara està pendent de judici. La policia no ha informat sobre els càrrecs que se li imputen al copilot, a qui se sent clarament al vídeo incitant el conductor a atropellar el ciclista. 

A més a més, la policia va relacionar tots dos joves amb el robatori, no només del cotxe amb el qual van cometre el crim, sinó també d'altres que van desaparèixer per la zona els dies anteriors.