Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori que va patir ahir a la tarda, a l’interior del seu cotxe, un inspector de la Policia Nacional fora de servei. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, al voltant de les cinc de la tarda un lladre va accedir a l’interior del cotxe que el comandament de la Policia Nacional tenia aparcat a la cantonada del carrer de Sicília amb carrer de Casp, a la zona de l'Eixample. El desconegut es va emportar una bossa de mà amb la pistola reglamentària i una placa identificativa d’agent de la policia.

A hores d’ara, segons han explicat fonts de la policia catalana, s’ha obert una investigació per aclarir els fets, tot i que encara no s’ha pogut detenir el lladre ni recuperar l’arma i la insígnia policial. Alhora, però, sí que s’ha pogut aconseguir una imatge del lladre -la que acompanya aquesta notícia-, que ja s’ha difós entre totes les patrulles, per si se’l podia localitzar. No s'ha fet públic quin model d'arma és i si estava municionada o no.

Lladres habituals; no sabien que robaven una pistola

Tot sembla indicar que el lladre, un habitual furtador, especialitzat a robar en cotxes, no tenia coneixement que el vehicle era d’un agent de la Policia Nacional i que a l’interior de la bossa que es va emportar hi havia la credencial policial de l’inspector i també la pistola reglamentària del policia. De totes maneres, les investigacions que facin els Mossos d’Esquadra, que són els que tenen la competència en seguretat ciutadana a la ciutat de Barcelona, hauran d’ajudar a aclarir-ho. 

El robatori a l’interior de vehicle que va patir ahir a la tarda l’inspector de la Policia Nacional és un més dels molts que cada dia es registren a la ciutat de Barcelona perpetrats per bateries de lladres que han trobat al centre de la capital de Catalunya, convertida en la zona zero de la inseguretat, el seu modus vivendi.

Robatori d’un rellotge de 800.000 euros

Tampoc s’ha pogut aclarir encara el robatori d’un rellotge de 800.000 euros que ha denunciat un turista nord-americà a Barcelona, tal com va avançar en exclusiva ElCaso.cat.

Els fets van passar aquest dimarts al migdia, al carrer dels Lledó, al barri del Gòtic. L’home sortia de dinar i es dirigia a l’hotel quan quatre persones el van assaltar i es van emportar el rellotge, de la marca Hublot. Els Mossos mantenen oberta una investigació per tal d’identificar i detenir els quatre lladres.