Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge de matinada, al voltant de les tres, dos homes de nacionalitat romanesa que un veí del carrer de Pelai de Barcelona va descobrir als baixos de casa seva mentre feien un butró per entrar i robar en una perfumeria.

Va sentir pudor de tabac als baixos de la finca

L'home va sortir de casa a les tres de la matinada i va sentir pudor de tabac als baixos de l'edifici i va sospitar que hi podria haver algú amagat. Lluny de deixar-ho córrer, va avisar al 112 i els Mossos hi van desplaçar uns agents per comprovar si hi havia algun intrús.

Els Mossos van trobar dos homes, els dos de nacionalitat romanesa i sense antecedents a Catalunya, que havien fet un forat a la paret i que tenien intenció d'accedir al magatzem d'una botiga de perfums que està paret amb paret amb la finca per on havien entrat. Els agents van detenir-los i van intervenir tot el material que havien fet servir per fer el butró a la paret.

Perfumeria - Mossos d'Esquadra

Imatge del material que els Mossos d'Esquadra han intervingut als dos lladres / CME

Investigació oberta

Els Mossos han obert una investigació per aclarir si els dos arrestats estan implicats en més robatoris d'aquest tipus i amb aquest modus operandi al centre de la ciutat de Barcelona.

La policia va frustrar l'assalt i els va detenir per un delicte de robatori amb força, tot i que no es van poder emportar res. Després de ser entregats al jutge han quedat en llibertat.