Els Mossos d'Esquadra busquen tres lladres, dos homes i una dona, que a finals del mes de març van protagonitzar un robatori de pel·lícula en un centre comercial de Gavà, al Baix Llobregat.

Els investigadors de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Gavà van rebre la denúncia, el passat 23 de març, d'un robatori a l'interior del centre comercial Barnasud. Es van emportar 4.000 euros en productes de dues botigues, una d'òptica i una de telefonia mòbil.

Amb l'ajuda de les gravacions de les càmeres han pogut saber que els autors del robatori van ser tres lladres que van entrar el vespre abans al centre comercial. Si bé dos d'ells, un dels homes i la dona, van sortir-ne, el tercer es va quedar a l'interior d'un local buit, esperant que quedés tancat el centre comercial.

Tota la nit fent un forat per entrar a dues botigues

Quan ja no quedava ningú als establiments, ell va començar a fer un forat estil 'butró' des del local buit cap al magatzem de dues botigues, una de la marca Òptica 2000 i una altra de la marca de telefonia Orange.

Va ser al voltant de les sis de la matinada quan va poder accedir a les dues botigues, que com va accedir directe al magatzem posterior, no van saltar les alarmes. Entre tot el material que es va poder endur, entre ulleres i telèfons mòbils d'alta gamma, sumava un total de 4.000 euros.

Barnasud 001

Imatge de l'home que va passar-se la nit al centre comercial i va fer els forats a les dues botigues / CME

Quan el centre comercial va tornar a obrir portes al matí, el còmplice que el vespre l'havia acompanyat, va tornar a entrar a Barnasud, li va obrir la porta i, carregats amb carrets de la compra, on presumptament portaven el botí, van sortir del centre comercial sense aixecar cap sorpresa.

No va ser un robatori perfecte

Hauria pogut ser un robatori perfecte amb un botí molt sucós, però les investigacions dels Mossos d'Esquadra, amb l'ajuda de les càmeres de seguretat, sembla que ho han evitat. Ara, però, falta el més important, localitzar i detenir els lladres.