Nou robatori amb violència als carrers de Tarragona: un jove empeny una àvia, que caminava amb bastó, la fa caure a terra i li roba la bossa de mà.

Fa caure a terra una àvia per robar-li a Tarragona

Els fets van passar diumenge cap a les 11:00 al carrer Cronista Sessé de Tarragona. Tot va començar quan un jove de 19 anys va empènyer amb violència la seva víctima: una àvia amb mobilitat reduïda que necessitava un bastó per poder caminar.

A conseqüència de l'agressió, la dona d'edat avançada va caure a terra i li va robar la bossa de mà: no va caure a terra accidentalment, sinó que tot formava part del pla del lladre per aconseguir robar-li.

Els testimonis del robatori amb violència, immediatament, van trucar a Emergències 112 i van avisar una dotació d'agents de paisà que estaven patrullant per la zona, segons informa el Diari de Tarragona.

Robatori amb violència i intimidació

Finalment, els agents del Grup de Delinqüència Urbana dels Mossos d'Esquadra de Tarragona, gràcies a la descripció física dels testimonis, el van aconseguir detenir: estava a l'interior d'un establiment del carrer Baixada de la Misericòrdia. Es tracta d'un jove de 19 anys de nacionalitat marroquina que està acusat, presumptament, de ser l'autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Té 12 antecedents penals i ha quedat en llibertat

Es tracta d'un lladre amb molts antecedents penals, concretament, dotze. El detingut va passar a disposició judicial el dilluns i, tot i el seu historial delictiu i els fets, vistos per diversos testimonis, ha quedat en llibertat amb càrrecs, fet que ha causat gran indignació als ciutadans de Tarragona.

Els tres lladres més violents de Barcelona

Malauradament, els robatoris amb violència han augmentat en els últims anys: els lladres tenen la sensació d'impunitat i cada vegada utilitzen més violència per intimidar les seves víctimes.

De fet, aquest dimarts, a ElCaso.cat, vam fer un article explicant els antecedents policials dels tres lladres més violents de Barcelona que, tot i la seva curta edat, tenen molts antecedents policials i la jutgessa ha decretat l'ingrés a presó pels tres.