L’actriu catalana Mònica Pont ha tingut un ensurt greu a Ciutat de Mèxic amb el seu fill, el pilot de F3 Javier Sagrera. Segons ha explicat ella mateixa, la van assaltar a punta de pistola fa uns quants dies al seu domicili, i avisa a qui vagi cap a Mèxic que vagi amb molt de compte i que eviti fer-ho amb articles de luxe. La van atacar a punta de pistola, a ella i al seu fill, i van obrir foc contra el porter de l’edifici, que va resultar ferit crític. Els lladres es van poder emportar els rellotges d’ella i del fill, valorats, segons ella, en 20.000 euros, uns 21.850 dòlars.

"Vull alertar i intentar evitar que qualsevol persona que arribi a aquest país amb rellotges, joies o canviï diners en efectiu a les cases de canvi de l'aeroport, no ho faci. Hi ha actualment una banda a l'aeroport de la CDMX (Ciutat de Mèxic) que et segueix fins a casa teva i no té inconvenients a disparar-te per robar-te el que portis a sobre", va explicar l'actriu de Barcelona al seu perfil d'Instagram. La catalana, VIP de l’elenc d’actrius de casa nostra i de la resta d’Espanya, és coneguda per les seves aparicions a Hostal Royal Manzanares i acabava d’arribar de passar uns dies a Cancun quan va ser atacada a l’ascensor de casa seva. Els lladres, que anaven armats amb una pistola, van obligar-la a ella i al seu fill a entregar el rellotge que portaven.

Tirotejat el porter de la finca

Va ser el porter de la finca, segons recullen diversos mitjans locals que va enfrontar-se a un dels lladres, que el va disparar i va poder escapar. A hores d’ara no consta que s’hagi pogut arrestar el pistoler i tampoc els rellotges que es van emportar, que tenen un valor de més de 20.000 euros. Si bé va haver de ser traslladat en estat crític, el porter es recupera del tret. 

"Gràcies pel vostre suport i si us plau si poden resar per la vida de Manuel, el meu porter, que en un acte d'heroisme es va jugar la vida per intentar protegir-nos", ha detallat també a Instagram l’actriu catalana. Pont assegura que la seguretat està compromesa a Mèxic. “No importa la vida, no té valor: no dubtaran a matar-se si fa falta per robar-te”, apunta. Ella i el seu fill es troben perfectament i fora de perill.

Miguel Bosé també víctima d'un assalt a Mèxic

Miguel Bosé també ha estat víctima d’un assalt els darrers dies. Tal com ha denunciat ell mateix, el cantant espanyol assegura que un grup armat d’una desena de persones van entrar a casa seva i es van emportar un botí de 3 milions d’euros. La policia sospita que els lladres, que encara no han estat detinguts, sabien perfectament en quina casa entraven i què buscaven.