Un robatori en ple carrer al Brasil va acabar de la pitjor manera possible per a un dels lladres. I és que el passat 7 de novembre, dos joves van assaltar un home de 66 anys que circulava amb la seva moto per la Rua Antônio Palmieri de São Paulo. Faltaven pocs minuts per les deu del matí, hora local, quan els atracadors van arraconar la víctima amb la seva pròpia moto, creuant-se davant seu per obligar-lo a aturar-se. Després de fer baixar l'home, un dels lladres torna a pujar a la moto amb la qual van arribar i accelera, deixant que el seu company, de només 17 anys, agafi la moto robada. En posar-se en marxa, però, perd el control i cau a terra, colpejant-se el cap contra l'asfalt, morint gairebé a l'instant

Un robatori ràpid que va acabar sent fatal 

Una càmera de seguretat de la zona va enregistrar tot l'incident. A les imatges es pot veure com els dos nois obliguen la víctima a aturar-se enmig de la carretera. Tots dos baixen de la moto i obliguen l'home a treure's el casc per la força, mentre fan que baixi, deixant lliure el seient. Ràpidament, un dels dos agafa la moto robada, un Honda CB 650, i desapareix de l'escena. El seu company intenta seguir-lo, però només aconsegueix desplaçar-se un parell de metres abans de caure amb la moto. Tot i portar casc, va colpejar-se el cap des d'un angle que va fer que patís un traumatisme cranioencefàlic sever que li va ocasionar la mort al cap de pocs minuts. 

 

El senyor a qui acabaven de robar la moto va avisar immediatament als serveis d'emergències veient que el jove no s'incorporava. A l'escena van acudir patrulles de la policia i diverses ambulàncies. Els sanitaris van intentar fer tot el possible per salvar la vida del menor, desafortunadament sense èxit, i el van declarar mort in situ. A pocs metres del cos del noi, els agents van trobar una pistola de joguina que els joves haurien fet servir per intimidar el propietari de la moto. 

El company del noi mort no va tornar per ajudar-lo, i la policia està investigant per poder trobar-lo. El que han descobert, de moment, és que la moto amb la qual van cometre el robatori pertanyia a l'avi del noi mort, que va assabentar-se de tot al moment de notificar-li la mort del seu net.