Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori en una carnisseria de Ripoll la nit de dissabte a diumenge, però que no és un robatori més. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els detinguts són dos homes, els dos de nacionalitat marroquina, veïns de Manlleu, a Osona, la comarca veïna, que es van desplaçar fins a la capital del Ripollès per cobrar un deute d'un negoci, sembla que fallit, relacionat amb les drogues. Així ho ha pogut saber els investigadors de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Ripoll, que porten el cas, ara per ara, per un robatori amb força. 

Els fets es remunten a la matinada del diumenge, al voltant de dos quart de tres de la matinada quan el propietari d'una carnisseria halal del carrer de l'Estació de Ripoll va rebre l'avís que uns desconeguts havien entrat a robar a la botiga rebentant un dels vidres de l'aparador. Els lladres havien trencat el vidre de la porta principal per accedir a l’interior i la caixa enregistradora estava oberta amb els calaixos trets, tal com van poder comprovar els agents dels Mossos que van arribar primer al lloc dels fets. 

Els agents van comprovar les imatges de les càmeres de seguretat del local i, també amb la col·laboració dels veïns, es van poder localitzar dos dels lladres, dos homes marroquins, veïns de Manlleu, i van poder ser arrestats. Els Mossos van recuperar gairebé la totalitat dels diners en efectiu sostrets i van poder retornar els diners al propietari, també de nacionalitat marroquina. Un dels tres lladres va poder escapar. La policia sap qui és i està pendent de ser detingut. Els altres, els dos amb antecedents, van passar a disposició el dia 13 de maig davant del jutjat en funcions de guàrdia de Ripoll i van quedar, com és habitual, en llibertat.

Investigació oberta per aclarir els fets

Segons han explicat fonts properes a la investigació a ElCaso.cat, els tres lladres -dos ja detinguts- van assaltar la carnisseria del carrer de l'Estació amb l'objectiu de cobrar un deute relacionat amb un negoci de drogues. Els arrestats tenen antecedents per aquest tipus de delictes i creuen que el propietari de la carnisseria també hi pot estar relacionat. Els Mossos no donen la investigació per tancada.