Els Mossos d'Esquadra busquen dos homes que el passat divendres 19 de març, dia de Sant Josep, van assaltar a punta de ganivet una botiga BonÀrea a Manlleu, a Osona. Quan faltaven pocs minuts per les nou del vespre, quan estaven a punt de tancar, els dos van entrar amb la cara tapada i van amenaçar a dues dependentes amb un ganivet.

Un d'ells va entrar fins a una de les caixes registradores de l'establiment i, després d'arrencar-la, se la va emportar, tal com es pot veure a les imatges de les càmeres de seguretat, a les quals ha tingut accés ElCaso.cat.

Sense pressa ni por a ser interceptats

El que sobta de les imatges és com els dos lladres mostren el ganivet a les dues treballadores de l'empresa cooperativa: sembla que només el mouen amunt i avall, sense gaire presència i més desídia que intimidació. Les imatges han sobtat als investigadors dels Mossos.

 

 

 

Imatge de l'assalt a la botiga de Manlleu / ElCaso.cat

El mateix home que porta el ganivet camina cap a la caixa registradora, una de les tres que hi ha a l'establiment, l'estira i se l'emporta. Sembla que els dos lladres siguin conscients que és impossible que la policia arribi o algú s'interposi en el seu pla il·lícit.

Quan tenen la caixa, el que és el seu botí, tornen a marxar de la botiga i després se'n van corrents quan ja són al carrer. Els dos homes anaven amb la cara tapada i amb una jaqueta amb caputxa, un fet que complica la seva identificació.

Identificats

Tot i això, agents de la comissaria de Vic dels Mossos creuen que poden identificar els lladres, habituals d'aquest municipi d'Osona, i que les detencions poden produir-se en poc temps.

A cops de destral contra una botiga, també a Manlleu

No és el primer cop que Manlleu és protagonista per robatoris. Un vídeo que també va ser viral va ser gravat a Manlleu quan un grup de joves van assaltar una botiga de mòbils d'aquest municipi a cops de destral.