Nova nit moguda i nou robatori a Sabadell. Si fa pocs dies era una joieria la que patia un assalt amb un cotxe al centre de la ciutat, aquesta matinada de dilluns a diumenge uns desconeguts han rebentat l'aparador de la botiga Intecat, especialitzada en productes de la marca Apple, a la Rambla de Sabadell.

L'avís s'ha rebut a les 1.39 h, després que hagi sonat l'alarma antirobatori de l'establiment. Segons les primeres informacions que han facilitat els Mossos d'Esquadra, els lladres han trencat els vidres de l'aparador amb una tapa de claveguera, per, tot seguit, accedir a l'establiment i endur-se els telèfons que hi havia a l'exposició al públic.

Investigació oberta per caçar els lladres

Amb les càmeres de seguretat de l'establiment i també les d'altres punts d'aquest cèntric carrer de Sabadell, la policia catalana intenta esbrinar què ha passat. A hores d'ara els Mossos d'Esquadra no han pogut ni identificar ni detenir els responsables de l'assalt.

La botiga encara no ha facilitat el resum de tots els objectes robats i de l'import total del botí que s'ha emportat el lladre.

Més robatoris a Sabadell i a l'Apple de Terrassa

Aquest nou robatori violent de matinada arriba al cap de pocs dies i a tocar del lloc on divendres uns desconeguts van encastar un cotxe contra l'aparador d'una joieria, al passeig Manresa, i es van endur les joies que hi havia a l'establiment. Els Mossos d'Esquadra encara no han pogut aclarir tampoc el robatori d'aquest passat divendres.

 

Tampoc s'han donat detalls de l'avenç de la investigació sobre l'assalt d'una botiga també de la marca d'Apple atacada a Terrassa, fa poques setmanes. En aquella ocasió, tal com es va poder veure en un vídeo publicat per ElCaso.cat, els lladres van assaltar la botiga amb un cotxe.