Curiós, perillós i gairebé surrealista incident aquest matí a Tordera, al Maresme. Un home ha robat una ambulància en una urbanització d’aquest municipi i s’ha escapat de la zona amb la intenció d’anar a cometre un robatori, segons pot avançar ElCaso.cat. Lluny de pensar, com marca la norma, que és millor fer servir un vehicle que passi més desapercebut, ha degut imaginar que si intentava anar a cometre el robatori amb una ambulància que havia sostret instants abans seria més complicat que fos arrestat. Sigui com sigui, l’aventura del nostre protagonista avui no ha funcionat. Els Mossos d'Esquadra l’han detingut i han pogut recuperar l’ambulància. L’home està acusat d’un delicte de furt de vehicle i també d’un robatori amb violència.

Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, el lladre ha aprofitat un moment que el conductor estava aturat per agredir-lo fer-se amb l’ambulància amb la idea de fer servir el vehicle pels seus objectius delinqüencials. Després de Tordera ha anat fins a Blanes, on ha intentat assaltar un hostal, provocant danys. Finalment allà ha pogut ser detingut pels Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Tordera, on ha arrencat el periple, i recuperar l'ambulància amb la qual s'havia traslladat d'un municipi a l'altre.

El lladre pateix algun tipus de trastorn psiquiàtric

Els fets s’han registrat aquesta matí i per sort, segons confirmen fonts de la policia catalana, ningú ha pres mal de gravetat, tot i que sí s'ha registrat una agressió a dues persones en un local. El que també asseguren fonts policials a ElCaso.cat és que l’home detingut pel robatori de l’ambulància pateix algun tipus de trastorn psiquiàtric que s’ha agreujat i que pot haver desencadenat amb aquest incident a Tordera i Blanes, aquest darrer amb violència en assaltar l'hostal on ha provocat danys. Amb tot, la policia catalana manté oberta una investigació per aclarir els fets.