La matinada del passat dimecres 22 de maig, un jove de 19 anys recorria a tota velocitat els carrers de Torredembarra, perseguit per la Policia Local. I és que la moto que conduïa havia estat denunciada com a robada dies abans. El comportament del noi, que portava de copilot un amic de la mateixa edat, va cridar l'atenció d'una patrulla apostada al carrer Francesc Moragas: en veure'ls, va fer una frenada, va girar cua i va accelerar en sentit contrari. Amb la matrícula es va poder comprovar que el vehicle no era seu, i els policies van anar darrere d'ells per a detenir-los. 

Durant una estona, els carrers d'aquest municipi del Tarragonès es van convertir en una pista de carreres, amb la moto al capdavant i diversos cotxes patrulla intentant atrapar-los. En un moment determinat, segons el Diari de Tarragona, els dos nois van decidir abandonar la moto i continuar la seva fugida a peu. Però aquesta decisió els va costar una detenció; un d'ells es va oblidar el telèfon mòbil i va voler tornar per ell. 

Detinguts quan tornaven per recuperar el mòbil 

Els agents van trobar la moto al carrer Sant Climent i al costat, un telèfon. Van decidir agafar-lo per parlar amb la companyia i demanar les dades del propietari, amb l'objectiu d'identificar els dos lladres. Però no els va fer falta fer res, perquè el noi que s'havia oblidat el mòbil, que era qui estava al volant de la moto robada, va tornar al lloc i, veient que hi havia diversos policies esperant-lo, va decidir confessar el robatori directament. Els agents el van escorcollar i li van trobar una navalla que va fer servir per forçar la moto per poder-la arrencar. 

Amb tot això, els policies van detenir l'adolescent, acusant-lo d'un delicte de robatori i ús de vehicle, un de conducció temerària i un tercer per resistència a agents de l'autoritat per haver intentat escapar.