Un camioner de 36 anys recull una càrrega de 12 tones de xocolata valorades en 250.000 euros i les roba per vendre-les per 1.200 euros.

També va robar el camió. Ha estat detingut a Callosa de Segura, Alcant.

Roba un camió ple de xocolata valorat en 250.000 euros

L'ara detingut va sortir d'Alacant amb un camió de gran tonatge amb destinació Alemanya i allí havia de recollir un carregament de 12.000 quilos de xocolata valorats en 250.000 euros.

Feia vuit dies que treballava a l'empresa de transport i durant el viatge va demanar diners per pagar despeses de manteniment i combustible, que van ascendir fins als mil euros.

Però la càrrega no va arribar al seu destí, que era el parc industrial d'Elx. El propietari de l'empresa va denunciar la desaparició de l'home, que no tornava del servei.

La Policia Nacional va analitzar el GPS del vehicle i va descobrir que havia estat aturat a un polígon industrial d'Alacant durant dues hores.

El malvèn per 1.000 euros a Alacant

El Grup Operatiu de Policia Judicial de la Comissaria de Districte Centre d'Alacant, que es va encarregar de la investigació, va localitzar el carregament de xocolata sencer a una nau del polígon. El responsable de la nau va ser detingut per receptació -comprar la mercaderia robada- i va quedar en llibertat després de declarar davant els agents.

L'anàlisi del GPS també va revelar que el camió es va desviar a una empresa de compravenda de palets, on va vendre 13 que la Policia també va poder recuperar, i que després va abandonar el vehicle a la localitat de Cox.

Camión chocolate Alicante / Policía Nacional Alicante

El camioner va robar 12 tones de xocolata valorades en 250.000 euros i les volia vendre per 1.200 euros / Policía Nacional Alicante

I després de localitzar la mercaderia la Policia Nacional es va desplaçar a Callosa de Segura i va detenir el treballador, de 36 anys, per un delicte d'apropiació indeguda. Després de comparèixer en dependències policials se li va posar a disposició de jutjat de guàrdia d'Oriola.