Un home va robar una bossa el desembre passat a Novelda, Alacant, en la qual hi havia un dècim de la Loteria de Nadal, que va resultar estar premiat amb el segon premi, de 125.000 euros. El lladre va cobrar i es va comprar una casa a Alzira, València. La sort se li ha acabat, després d'enxampar-lo i detenir-lo fa uns dies.

Roba una bossa amb un dècim de loteria premiat

El passat 19 de desembre, pocs dies abans del gran sorteig de la Loteria de Nadal, la Guàrdia Civil va rebre una denúncia per part d'una dona, a qui havien robat la bossa mentre dinava en un restaurant de la localitat alacantina de Novelda.

 

El vídeo de la càmera de seguretat del local va gravar els fets, pels quals es va obrir una investigació immediata.

En les imatges es pot veure com el lladre es fa el despistat i aprofita que la bossa de la víctima penjava de la cadira en la qual estava asseguda per robar-lo, cobrint-lo amb una jaqueta que portava penjada del braç i que li servia de pantalla.

Podria semblar l'escena del típic robatori amb el mètode de la distracció, però no va ser gens típic.

Es compra una casa i l'agafen a Alzira

I és que, a part del botí que hi havia dins de la bossa -950 euros en efectiu-, la víctima tenia a la cartera un dècim de la loteria per al sorteig nadalenc.

I va resultar ser guanyador del segon premi, per la qual cosa el lladre a més va poder cobrar 125.000 euros.

Robo Novelda loteria / Guardia Civil

Un home roba una bossa a Novelda que tenia un dècim de loteria premiat amb què es va comprar una casa / Guàrdia Civil

Aquell mateix dia, la víctima del furt va ampliar la denúncia que havia presentat quan va patir el robatori, ja que el dècim que li havien sostret havia estat agraciat amb milers d'euros.

Llavors el lladre va decidir adquirir una casa en el municipi d'Alzira, a València, presumptament amb els diners del premi usurpat.

Va ser llavors quan la investigació va conduir cap al presumpte culpable, un home de 52 anys i nacionalitat peruana que va ser detingut el passat 31 de maig.

Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs, segons ha informat aquest dimecres la Guàrdia Civil en un comunicat.