Aquest dilluns de matinada, un home ha robat un autobús d'unes cotxeres de Gijón, ha conduït gairebé 30 quilòmetres fins a Avilés, ha rebentat l'aparador d'una botiga estampant-se contra ella i ha robat una bicicleta de 7.000 euros amb la qual ha fugit. La seva aventura ha acabat en detenció poc després de les cinc, quan una patrulla de la Policia Nacional, alertada per un veí que va desvetllar-se amb el soroll del vidre trencant-se, l'ha atrapat. 

L'arrestat, segons la primera reconstrucció dels fets, va forçar l'entrada  d'una cotxera d'autobusos de Gijón al voltant de les quatre de la matinada i va sostreure un dels vehicles. Les raons d'aquest peculiar robatori no estan clares, però, sens dubte, l'home va conduir mitja hora fins a l'avinguda de Los Telares de la veïna Avilés, on va xocar amb un semàfor i, seguidament, amb la botiga especialitzada en bicicletes. No va patir cap lesió, i en veure que havia trencat l'entrada de l'establiment va decidir entrar-hi i agafar una de les bicis i escapar pedalejant pel carrer Concepción Arenal

Intenta fugir amb la bicicleta robada, però l'acaben enxampant 

Per l'hora que era, el lladre possiblement va pensar que ningú el veuria. Però no comptava que l'estrèpit que va provocar amb la topada despertaria un veí de l'edifici als baixos del qual estava la botiga. Aquest inquilí va fer-li una foto des del balcó i va trucar a la policia, indicant-los també per quin carrer havia marxat amb la bicicleta.  

Gràcies a la imatge facilitada pel testimoni, a pocs metres de l'establiment, al carrer Marcos del Torniello, la patrulla de la Policia Nacional activada per atendre la incidència el va poder identificar; encara pedalejava la bici que acabava de robar. El van aturar i detenir sense problemes, recuperant el vehicle sostret i traslladant l'home a la comissaria d'Avilés.