Sanitat demana no consumir un producte del súper, el qual s'ha retirat del mercat per un error a l'etiquetatge que podria ser perillós per la salut d'algunes persones.

Ketchup Danival

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), gràcies a la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea (RASFF), ha rebut una notificació d'alerta la presència de mostassa no etiquetada en una salsa quètxup.

El nom del producte és Ketchup amb sucre de canya de la marca Danival. El lot afectat és l'E087 amb data de caducitat el 27 de març del 2022, segons informa l'ASEAN en un comunicat.

Kechup / AESAN

Retiren del mercat el Ketchup de la marca Danival per la presència de mostassa no declarada / AESAN

El fabricant ha retirat aquest producte del mercat després de rebre un avís de les autoritats sanitàries de Bèlgica alertant d'aquest error en l'etiquetatge.

Aquesta informació ha estat traslladada a les Autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI).

Al·lèrgics i intolerants a la mostassa

Com a mesura de precaució, es recomana a aquells consumidors al·lèrgics i intolerants a la mostassa que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat a les seves cases, que s'abstinguin de consumir-lo. El consum d'aquest producte no comporta cap mena de risc per la resta de consumidors i és un aliment 100% segur.