Karlos Arguiñano és conegut per tots a Espanya, el popular xef fa molts anys que és una estrella de la televisió i el seu programa porta emetent-se des de 1992 fins ara, encara que ha passat per diferents cadenes televisives. Arguiñano va comentar quin és el lloc a què li encanta anar a menjar, la Sidreria Izeta de Zarautz, al mateix municipi en el qual té el seu restaurant el basc.

Arguiñano va començar amb el seu programa el 1992 de la mà de TVE amb una producció que es deia 'El menú de cada dia', després va seguir amb formats similars a la cadena pública espanyola fins que el 1997 va decidir marxar a Telecinco. Va ser a Mediaset fins que el 2010 Antena 3 va apostar per ell i el va incorporar a la seva graella televisiva.

La popularitat d'Arguiñano li va arribar pel seu peculiar sentit de l'humor. El xef sempre ha apostat per tipus de cuina tradicional en la qual utilitza ingredients summament accessibles per crear els seus plats que, majoritàriament, són equilibrats i sans.

El xef ha destacat també per la seva faceta literària, ha escrit més de 40 llibres, tots ells dedicats a la cuina. En ells podem trobar una infinitat de receptes i consells perquè les nostres aptituds culinàries millorin considerablement.

El restaurant favorit d'Arguiñano

Encara que Karlos Arguiñano es fa amb alguns dels millors cuiners del món sap gaudir del menjar senzill, casolà, de qualitat i a un preu accessible per a qualsevol butxaca. El xef és un fanàtic de la Sidreria Izeta, un restaurant ubicat als afores de Zarautz.

Arguinano EFE (1)

Karlos Arguiñano / EFE

En aquest restaurant va decidir presentar el seu últim llibre 'La cocina de tu vida', publicat el 2019. És un establiment al qual Arguiñano fa més de 20 anys que hi va. El menú diari costa 12 euros i els caps de setmana solen atendre moltes taules, ja que és bastant popular per la zona.

Les crítiques a la Sidreria Izeta

El restaurant té un perfil a Tripadvisor, el portal en el qual els comensals poden valorar la seva experiència després de menjar a l'establiment. Més de 600 persones han opinat sobre l'Izeta i les crítiques, en general, són extremadament bones.

L'establiment té una nota mitjana de 4,5 sobre un màxim de cinc. A més, segons Tripadvisor és el tercer millor restaurant de Zarautz. Els seus punts forts, segons les valoracions, són el menjar i la relació qualitat/preu.

Es tracta d'un restaurant que s'especialitza en carns i en sidra, encara que també hi ha molts plats de la seva carta que porten marisc i compten amb opcions vegetarianes. El preu mitjà per comensal és d'uns 30 euros, encara que entre setmana es pot menjar allà un menú de 12 euros.

L'última crítica que ha rebut el restaurant és molt positiva, la va publicar l'usuari Nataliiisss l'1 de novembre d'aquest mateix any, es va mostrar encantada amb l'experiència: "Sidreria ubicada dalt de Zarautz, menjar molt bo, especialment els peixos a la brasa i la costella. Les postres riquíssimes, en especial pantxineta. Tornarem!".