Rescaten una noia precipitada per un barranc d'uns 25 metres a Castellar del Vallès. Els Bombers han evacuat la víctima en llitera i el SEM l'ha traslladat al Parc Taulí. 

Caiguda de 25 metres a Castellar

Segons han informat en una piulada els Bombers, després de rebre l'avís a les 22.16 hores de dissabte, els efectius han fet ràpel per accedir fins on era la víctima, que ha manifestat que tenia dolor lumbar.

En el rescat, els bombers han muntat una instal·lació per treure la dona amb llitera. Després, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladada a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Un hme es despenya a la muntanya de Montjuïc d'una altura de 12 metres

Aquest dimecres hi va haver un rescat in extremis d'un home que havia caigut de la muntanya de Montjuïc, a Barcelona, des d'una altura de dotze metres.

Montjuic / Port de Barcelona

L'home ha estat rescatat i traslladat a l'Hospital del Mar / Port de Barcelona

Un camioner va sentir crits d'auxili i va avisar la Policia Portuària de Barcelona, malgrat que no podia acreditar d'on venien els crits exactament. 

El cos de seguretat del port de la ciutat va demanar llavors la col·laboració de la Guàrdia Civil, amb qui va iniciar un desplegament per trobar a la persona que demanava auxili.

Montjuic / Port de Barcelona

L'home ha estat rescatat i traslladat a l'Hospital del Mar / Port de Barcelona

Després de descartar que els crits arribessin de la zona portuària, els efectius van trobar la víctima en un punt de difícil accés de la muntanya de Montjuïc. La paret rocosa des d'on es va precipitat tenia una altura d'uns dotze metres, segons va informar el Port de Barcelona,

Per poder efectuar el rescat va requerir-se la intervenció dels Bombers de Barcelona, de la Guàrdia Urbana i del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, que va traslladar l’home ferit a l'Hospital del Mar. Sorprenentment, el seu pronòstic va ser lleu.