Moltes vegades situacions extremadament inversemblants es converteixen en notícia per la intervenció de la policia, els bombers o altres cossos de seguretat. En aquesta ocasió un joc va acabar de la pitjor manera possible.

Un simple joc de nens pot tenir conseqüències molt negatives, per la qual cosa és convenient que sempre apliquem el sentit comú, perquè la situació més estúpida pot anar-se'n de les nostres mans.

A l'era de les xarxes socials i les tecnologies digitals tota mena d'accions divertides, o no, poden ser registrades i convertir en virals. És el cas de el succés que ha passat a Austràlia.

L'absurd succés

Els bombers no podien creure el que succeïa quan van rebre la trucada per anar a salvar dues adolescents que s'havien quedat encaixades dins d'un carro de la compra. Va passar als voltants del centre comercial Munno Para Shopping, a Austràlia

Quan una de les noies va cridar a emergències li van preguntar si es tractava d'una broma, ella els va comentar que no i els van demanar que s'afanyessin, ja que ambdues tenien por en no poder sortir del carro de la compra.

centre comercial Twitter

El centre comercial / Twitter

Una de les noies va explicar la situació a alguns mitjans locals: "Vam anar al pàrquing a escoltar música, allà hi havia alguns carros. Així que pensem que era uneix bona idea entrar en ells i empènyer-nos", va dir.

A una de les noies li feia por estar ella sola en un carro de la compra i li va demanar a la seva amiga que es muntés amb ella. Més tard es van adonar que no podien sortir i es van espantar.

Quan els bombers van arribar i es van trobar amb aquesta estúpida situació van començar a riure perquè no creien el que estaven veient.

Sis bombers van arribar per ajudar-les i es van quedar impressionats quan es van adonar que no podien treure cap de les noies utilitzant la força. Van decidir utilitzar una esmoladora angular per partir una part del carro i treure les adolescents després d'estar 15 minuts intentant-ho.

Els perills de l'època de les xarxes socials

En l'era de les xarxes socials és molt important ser prudent, qualsevol persona pot convertir-se en un mem i és humiliat a través d'una fotografia o vídeo, per la qual cosa convé actuar amb sentit comú.

Amb la globalització fins a un joc de nens que va acabar malament com el que va passar a Austràlia pot fer que et coneguin a tot el món en qüestió d'hores.

Per sort, no es van haver de lamentar mals grans i, finalment, gràcies a la feina dels bombers tot va quedar en un ensurt, però segur que aquestes noies no es tornen a pujar mai en un carro de la compra.