Ofereixen una recompensa de 55.000 euros als ciutadans que tinguin proves per aconseguir trobar tres perillosos fugitius buscats arreu d'Europa. Són tres assassins que estan en crida i cerca per crims molt macabres.

Norman Volker Franz 

Norman Volker Franz és un home de 51 anys i de nacionalitat alemanya que està en crida i cerca per haver-se escapat de la presó, on estava complint condemna per un doble delicte d'assassinat. Va fugir de la presó fa 24 anys i, segons la pàgina de l'Europol, després d'això, també se'l va relacionar amb dos atracaments més en els quals hauria matat a trets a tres persones. Per aquest mateix motiu, les autoritats ofereixen una recompensa de 25.000 euros a les persones que tinguin pistes decisives que puguin conduir cap on s'amaga aquest perillós home escapolit. Mesura 1,77 metres té els ulls marrons i parla anglès, alemany i portuguès.

Norman Volker / Europol

Norman Volker / Europol

Christo Hülters

Christo Hülters és un home de nacionalitat holandesa, té 41 anys, mesura 1,84 metres i té els ulls de color gris. Ha estat sentenciat a 12 anys de presó per dos intents d'assassinat de l'any 2015. La Interpol alerta que és un home armat i perillós. Després de les investigacions policials, han conclòs que és molt probable que estigui vivint a Casablanca, al Marroc. Expliquen molt possiblement viatgi de manera ocasional als Països Baixos amb un passaport fals. Les autoritats holandeses ofereixen una recompensa de 10.000 euros a la persona que aconsegueixi localitzar-lo.

Christo Hülters / Europol

Christo Hülters / Europol

Tibor Foco

Tibor Foco és un home de 65 anys que està en crida i cerca per un crim de fa 32 anys. L'any 1986, presumptament, va assassinar una prostituta, uns fets que encara estan sent investigats. Va ser condemnat a cadena perpètua un any després dels fets, però més tard van revocar la sentència i, actualment, continuen investigant el cas. L'any 1995, el presumpte assassí, que estava a presó, va obtenir un permís penitenciari per estudiar a la universitat i va aprofitar per escapolir-se.

Tibor Foco / Europol

Tibor Foco / Europol

El Tibor està acusat d'assassinat i d'agressió amb greus lesions. Mesura 1,75 metres, és de nacionalitat austríaca i parla anglès, francès, alemany i hongarès. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb Emergències, ja que el govern austríac ofereix una recompensa de 20.000 euros a les persones que tingui proves verídiques que puguin ajudar a esbrinar el parador d'aquest delinqüent