Robatori de matinada en una botiga de telefonia al centre de Balaguer. Els Mossos d'Esquadra investiguen la sostracció de diversos mòbils de la marca Apple i Samsung valorats en 5.000 euros que un lladre, o lladres, es va emportar després d'accedir al local rebentant el vidre de l'aparador amb una tapa de claveguera. Els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la matinada de dissabte, en una sucursal d'Orange del carrer d'Urgell de la capital de la Noguera. 

L'autor, o autors, d'aquest robatori va actuar amb molta rapidesa, ja que, en accedir a l'interior, l'alarma antirobatoris va començar a sonar, alertant al responsable de la botiga. La central d'alarmes va enviar una notificació també a la policia catalana, que es va posar en contacte amb el gerent i va enviar una patrulla al número 80 de l'esmentat carrer. Per a quan van arribar, només van trobar l'expositor buit i la tapa de claveguera llençada en la vorera, segons ha avançat el diari Segre

Investigació oberta per identificar l'autor, o autors, del robatori 

La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec del cas. A hores d'ara no ha transcendit si es tracta d'una persona o diverses les que es troben en crida i cerca per la policia catalana, que ha revisat les imatges de les càmeres de seguretat de la botiga per poder determinar l'autoria dels fets. En total, han desaparegut set mòbils que hi havia en un dels expositors més propers a l'entrada de l'establiment, tots telèfons d'alta gamma que suposen una pèrdua de més de 5.000 euros per a la botiga. 

El responsable d'aquest local d'Orange ha explicat que no és la primera vegada que entren a robar a la seva botiga; aparentment, els dos últims anys han patit dos assalts d'aquestes característiques. Mentre els Mossos investiguen, l'establiment continua amb el seu horari habitual d'obertura, però s'han vist obligats a tapar amb cartons l'aparador fins que no puguin substituir el vidre trencat.