S'ha convertit en un dels vídeos més compartits a les xarxes durant aquesta setmana. En ell, es poden veure dues models fent-se un petó en una cantonada a la ciutat de Nàpols (Itàlia) quan, de sobte, una monja interromp la sessió fotogràfica al crit de: "Què esteu fent? Això és el dimoni! Oh, Jesús, Maria i Josep!". L'increïble moment va ser captat pel fotògraf de la revista Not Yet per la qual estaven realitzant el reportatge. En les imatges, les dues models, Serena de Ferrari i Kyshan Wilson, es mostren sorpreses per la situació, a la que després reaccionen amb somriures.

La monja, indignada, recrimina el comportament de les joves

Segons informa el portal web italià FanPage, la monja té uns 80 anys i fa va fer el senyal de la creu en veure el petó entre les dues joves, que també són actrius de la sèrie Mare Fuori a la televisió italiana. La maquilladora Roberta Mastalà, que estava present en el moment dels fets, explica aquesta situació tan surrealista: "De sobte, entra la monja preguntant si havíem anat a l'església al matí. Va culpar la nostra generació i després es va adonar del petó entre les dues models i va córrer per separar-les".

Vídeo de la reacció de la monja I Imatges: Twitter @Serenaltair

Crítiques per homofòbia a les xarxes socials

La gent del barri explica que es va quedar força impactada perquè en un primer moment pensaven que era una escena premeditada i estudiada. Tanmateix, en veure el vídeo publicat a les xarxes van ser conscients que es tractava d'una situació real i molt surrealista.

Els mitjans de comunicació italians i les xarxes socials no han tardat a publicar la viral reacció de la monja, que ha rebut diverses crítiques per homofòbia. "Pot semblar una reacció gairebé agradable, però no ho és. És cert, és una dona religiosa i gran, però és violència", escriu un usuari.

A diferència d'aquests comentaris, també n'hi ha que defensen l'actuació de la monja: "Germana, malauradament aquesta és la societat actual. Aquesta monja ha tingut valentia per expressar els seus pensaments i s'hauria de respectar".