El cantant argentí L-Gante s'ha convertit en els últims anys en un dels referents de la música urbana en espanyol. Elian Ángel Valenzuela, el seu nom real, ha aportat frescor i un estil trencador en un àmbit en el qual estava dominant el reggaeton.

L-Gante s'ha desmarcat de la resta d'artistes de la seva generació en apostar per un estil únic en el qual barreja el reggaeton amb la cúmbia, un estil tradicional entre les classes populars de diversos països de Llatinoamèrica, sent l'Argentina u dels territoris en els quals més s'escolta aquest gènere.

El raper ha col·laborat amb alguns dels artistes més famosos i influents del món. Actualment, en té 8.218.661 d'escoltes al mes a la plataforma Spotify gràcies a les seves populars cançons, entre les quals destaquen 'Bar' juntament amb la cantant Tini i la seva Music Session amb el productor Bizarrap, que va ser nominat al Grammy fa uns mesos. Aquesta producció es va fer viral, aconseguint 253 milions de visualitzacions en YouTube.

L-Gante protagonitza una nova polèmica

Diversos mitjans argentins afirmen que el cantant L-Gante ha estat denunciat per un dels seus fans després que l'artista agredís un noi de 17 anys que li havia demanat una foto. L'argentí està sempre a l'ull de l'huracà i ha protagonitzat un nou episodi carregat de polèmica.

Els fets s'haurien produït diumenge quan un noi de 17 anys va anar a la casa de Claudia, la mare de L-Gante, al barri de General Rodríguez, ubicat a l'oest de Buenos Aires, la capital del país sud-americà. El menor va arribar fins al domicili i va tocar el timbre, el seu objectiu era el de fer-se una foto amb l'artista i poder ser amb ell una estona.

Lgante 1 Ins

L-Gante / Instagram

La presència d'aquest fan va incomodar L-Gante, que es trobava en aquell moment a la casa de la seva mare. Segons el denunciant, l'artista va treure una pistola i va colpejar el menor d'edat al cap amb molta força amb la culata de l'arma de foc.

Sembla que després que li colpegés amb l'arma diverses persones van començar a colpejar-lo quan estava a terra, va perdre el coneixement i quan va despertar estava tirat al terra d'un parc proper a la zona en la qual hi ha la casa de la mare de L-Gante. El noi va ser trobat per la policia i el van portar fins a l'Hospital Vicente López.

Els detalls de la investigació

Segons els primers informes policials, diverses persones van participar en la pallissa i estan treballant per identificar els responsables de l'agressió. L'artista no s'ha manifestat sobre això, però sí que ho ha fet el seu advocat, Alejandro Cipolla, que ha negat els fets i ha aclarit que el denunciant és una persona que únicament busca guanyar diners i fama.

No és la primera vegada que L-Gante té problemes amb la llei, l'argentí va ser denunciat per l'agent Fernando Burlando després que l'artista l'amenacés mentre sostenia una copa trencada a la seva mà. El febrer de l'any passat un veí del barri Bicentenari va intentar entrar a casa de l'artista per robar-lo. Segons alguns testimonis, el raper li va amenaçar amb una arma de foc, fins i tot algunes fonts apunten que va disparar contra el terra per intimidar-lo.

L'artista va parlar sobre aquest enfrontament i no ho va negar, encara que sí que va dir que ell mai no havia utilitzat una arma de foc per amenaçar el presumpte lladre.