L'Alberto i la Cristina son una parella de portuguesos molt perillosos. Els busquen per la seva implicació en un triple assassinat al país veí i la Guàrdia Civil ha demanat col·laboració ciutadana per trobar-los com més aviat millor. Van armats, son molt perillosos i han atracat, com a mínim, quatre benzineres espanyoles. Han sortit a la llum més detalls d'aquests fugitius.

Segons avança ElCierre Digital, es diuen Sidney Alberto Pereira Martins Nélida Cristina Alves Guerreiro, tenen 42 i 40 anys i estan recorrent Espanya amb un Peugeot 306 vermell amb matrícula 3535CDY. És un cotxe que han robat a Madrid i amb el qual han fet, com a mínim, quatre atracaments a benzineres espanyoles amb molta violència.

Son especialistes en robatoris a benzineres

L'Institut Armat ha explicat el modus operandi d'aquesta perillosa parella. Son especialistes en robatoris a benzineres i el seu modus operandi és sempre el mateix: robatoris amb moltíssima violència i intimidació i a cara descoberta. Ho fan entrant a la gasolinera i apunten al treballador amb una pistola o amb un ganivet i, quan han aconseguit els diners, marxen a tota velocitat.

pareja portugueses busqueda captura guardia civil
La Guàrdia Civil demana col·laboració ciutadana per trobar dos perillosos assassins que estan amagats a Espanya i que fan robatoris molt violents a les benzineres / Guàrdia Civil

"S'aprecien signes de violència en els atracaments i han perpetrat quatre robatoris en molt poc temps. O estan molt acostumats a aquesta mena de delictes o estan desesperats, així que podem considerar-los molt perillosos", expliquen fonts policials.

Els atracadors més buscats per un triple assassinat a Portugal

Es van dir "Bonnie i Clyde", son drogoaddictes i son els presumptes autors d'un triple assassinat a Portugal. No obstant això, del macabre crim no ha transcendit cap dada, ja que el cas està sota secret de sumari.

No és la primera vegada que se'ls imputa un assassinat. Fa quatre anys van ser investigats per l'estranya mort d'un home de 70 anys, que va aparèixer mort en estranyes circumstàncies després d'un incendi, però van quedar absolts per falta de proves. 

L'Alberto i la Cristina es van enamorar quan eren nens: tota la vida delinquint en parella

L'Alberto i la Cristina porten tota una vida junts i enamorats. Es van enamorar quan tenien 11 anys a l'escola i, 25 anys després, es van casar. "Amb molts alts i baixos, però aprenent i creixent junts", diuen en una publicació de Facebook els presumptes assassins, que s'han convertit en la parella de delinqüents més buscada del moment.