Uns aldarulls a Lleida acaben amb quatre guàrdies urbans ferits i tres detinguts: els joves van agredir els policies i els van mossegar la cara.

Aldarulls al Barri Antic de Lleida

Els fets van passar el divendres al carrer Boters, al Barri Antic de Lleida. Tot va començar quan els agents de la Guàrdia Urbana estaven patrullant minuts poc després del toc de queda quan, de cop i volta, van veure un home bevent al mig del carrer.

Quan els agents el van intentar identificar, va mostrar molta resistència i va agredir un dels guàrdies, segons informa el Segre. A més, intentant fugir d'ells, va donar un cop a la cara a un agent.

Agressions als guàrdies urbans i mossegades a la cara

L'escenari on van passar els fets estava ple de persones que van envoltar els policies per impedir que identifiquessin el detingut i, per aquest mateix motiu, es van veure obligats a demanar reforços, tant de la Guàrdia Urbana de Lleida com dels Mossos d'Esquadra. Durant la intervenció, dos joves que es trobaven al lloc dels fets, van agredir als agents i els van mossegar la cara.

Guardia Urbana Lleida / Twitter

Quatre guàrdies urbans de Lleida han quedat ferits: tres detinguts per atemptar contra l'autoritat / Twitter

Tres detinguts per atemptar contra l'autoritat

Afortunadament, al final, els van poder identificar i detenir: son tres veïns de Lleida que tenen entre 29 i 40 anys que van ser arrestats per un delicte d'atemptat contra l'autoritat i, al llarg d'aquest diumenge, passaran a disposició judicial.

Dos policies ferits a Matadepera

Malauradament, no és la primera vegada que els policies queden ferits durant les tasques de servei i, de fet, dos policies van resultar ferits mentre estaven intentant desallotjar una festa il·legal a Matadepera (Vallès Occidental) i, de fet, els van haver de traslladar a l'hospital a causa de les ferides.

Dos policies locals ferits a Mallorca

A més, a Mallorca, concretament a Capdepera, van agredir brutalment dos policies locals després d'una festa il·legal i, per si no fos poc, van gravar el moment de l'agressió i ho van compartir per xarxes socials, fet que va causar gran indignació.