Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones relacionades amb la brutal pallissa a cops de pal que un home va rebre a Manresa aquest passat dimecres 27 de març. Els fets van tenir lloc al voltant de les vuit del vespre, quan els arrestats, un noi de 17 anys, un de 23 i dos de 25, van perseguir la víctima pels carrers del nucli antic armats amb pals fins que van arribar al carrer de Santa Llúcia. Allà, el van colpejar violentament fins que el van deixar inconscient a terra i van fugir. Diversos testimonis dels fets van alertar als Mossos d'Esquadra i els van donar detalls dels fets i una descripció dels agressors, però aquests ja s'havien esfumat abans de l'arribada de la policia catalana.

Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també es van desplaçar fins aquest punt del centre de la capital del Bages, molt a prop de l'ajuntament, i van atendre l'home ferit. Un cop van aconseguir que recuperés el coneixement, va ser traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu, on va rebre atenció mèdica i li van curar les diverses ferides que presentava fruit de la pallissa. Un cop rebuda l'alta, l'endemà al matí va presentar la corresponent denúncia d'agressió a una comissaria dels Mossos d'Esquadra, que van obrir una investigació per tal d'identificar i localitzar el grup de persones que l'havien atacat amb tanta violència.

Li havien robat el mòbil i la cartera

Després de diverses indagacions, els Mossos d'Esquadra van poder descobrir la identitat dels agressors i els van acabar detenint, tal com ha avançat NacióManresa. A més d'un delicte de lesions per la brutal pallissa, els quatre arrestats també estan acusats de robatori amb força, ja que van aprofitar l'ocasió per robar-li el telèfon mòbil i la cartera, i de danys, perquè també la van emprendre amb el seu cotxe i li van provocar diverses destrosses.