La Policia Local de Mataró ha fet tancar quatre centres de bellesa i massatges xinesos que oferien de manera il·legal serveis de tipus sexual. Cap dels locals presentava el permís per operar com a prostíbul. A banda dues treballadores van ser traslladades a la comissaria de la Policia Nacional per situació irregular en matèria d'estrangeria. 

Centres de bellesa i massatges xinesos

Una investigació conjunta amb Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Inspecció de Treball va permetre actuar en els establiments, tres situats al carrer Cosme Churruca i un a Francesc Macià, i cap d'ells amb llicència per operar com a prostíbul. A més de determinar aquesta activitat a l'interior també es van detectar infraccions en matèria de treball, seguretat social i estrangeria. El Servei de Llicències d’Obres i Activitats de l'Ajuntament va obrir quatre actes d'inspecció administrativa, que han derivat en sancions superiors als 3.000 euros, i s'ha clausurat l'activitat.

Tres d'aquests locals es tracten dels mateixos establiments regentats per persones de nacionalitat xinesa que van ser objecte d'un registre per part de Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i la pròpia policia mataronina, a finals del mes de març, relata Capgros. 

Sexo / Wirestock Creators / Shutterstock

Sexe -arxiu- / Wirestock Creators - Shutterstock

Finalment, aquest dijous les autoritats han clausurat l'activitat en els locals fraudulents. La Regidora de Seguretat a Mataró, Anna Villarreal, ha expressat a través de les xarxes socials que "és necessari abolir la prostitució coma màxima expressió de desigualtat".

Desallotjada una orgia il·legal amb 65 persones al centre de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desmantellar una orgia aquest diumenge a la nit en una sala del carrer de París de l'Eixample de Barcelona amb, segons ha pogut saber ElCaso.cat, 65 persones.

Orgia Barcelona 001

Imatge de la façana de la Sala Dreams, al carrer de París, a tocar de la Diagonal / ElCaso.cat

Alertats per uns veïns, la policia de la ciutat va inspeccionar al voltant de les nou del vespre el local, al número 199 d'aquest carrer, a tocar de la Diagonal, i hi va trobar diverses persones participant en diverses activitats sexuals. Totes, sense respectar les mesures dictades per evitar la propagació del coronavirus, és clar. Les persones identificades i denunciades són parelles, homes sols i dones soles.

Les epidèmies adormen els impulsos sexuals? O al contrari? Conclusivament podem confirmar que l’ànsia pel sexe tumultuós indueix a la transgressió dels estats d’alarma, i que la luxúria és una força rebel que serveix per conèixer gent... de pressa.