Escàndol sexual als Estats Units. Amb Heiry Calvi, una mestra embarassada arrestada divendres per tenir relacions sexuals amb un alumne, ja són tres els educadors al comtat Miami-Dade, al sud de Florida, detinguts en el que va del mes i que enfronten càrrecs d'agressió sexual en tres fets aïllats.

L'última, Heiry Calvi

Calvi, de 41 anys, va ser arrestada divendres després d'una investigació de set mesos, Brittiny Victoria Lopez-Murray, de 31, dilluns passat, i Daniel Fernández, de 36, el passat 1 d'octubre.

Heiry Calvi / RRSS

Heiry Calvi / RRSS

Les autoritats van detallar que Calvi, mestra del Centre John I. Smith de la ciutat de Doral, està acusada d'agressió sexual a un menor de 14 anys i desconeixen si aquest és el pare de bebè que espera.

Segons el Departament de Policia de Doral, la víctima utilitzava les xarxes socials per comunicar-se amb Calvi i ambdós havien assistit a una festa junts en la que van dir ser nebot i tieta.

Els detectius van reconèixer l'estudiant en un vídeo en el qual apareixien ell i la docent despullats i que el jove estava mostrant als seus companys.

Dos professors més

Mentrestant, López-Murray, de 31 anys, mestra de teatre d'una escola secundària d'Hialeah, enfronta 25 càrrecs d'agressió sexual a un altre de menor de 14 anys en els últims dos mesos. Lopez-Murray va ingressar a una presó dilluns passat a la nit.

López Murray / Cedida

López-Murray / Cedida

Segons l'agència RT, la relació entre la professora i el menor es va descobrir quan el pare i la germana del jove van trobar al telèfon del menor imatges inapropiades de la docent i missatges de contingut sexual entre els dos, pel que va ser reportat a la policia.

En la seva presentació front la jutgessa Mindy S. Glazer, Brittiny Lopez-Murray va escoltar els càrrecs dels que se li acusa i li va ser dictat un allunyament del menor, a través del nul contacte, ja sigui virtual o físic.

Per la seva part, Fernández, de 36 anys, un mestre de música de l'Escola Xàrter Intermedia Renaissance, està acusat d'assalt sexual, besar i acariciar, una estudiant de 14 anys.

Daniel Fernández / Cedida

Daniel Fernández / Cedida

Fernández va ser arrestat divendres i alliberat de la presó amb una fiança de $ 7,500 després que un jutge li va ordenar dissabte que no tingués cap contacte amb la víctima i que es mantingués allunyat de l'escola. Un informe d'arrest afirma que l'acusat va confessar els fets als investigadors.