Kandice Barber, una professora anglesa de 35 anys i mare de tres fills, ha estat declarada culpable d'abusar d'un alumne de 15 anys i de tenir sexe amb ell. El jutge l'ha sentenciat a 6 anys i dos mesos de presó.

L'acte va ser descobert quan una de les fotos de contingut sexual que li va enviar Kandice Barber al jove per xarxes socials va començar a circular a l'escola, fins que va arribar als ulls del director, que la va acomiadar i va presentar una denúncia contra ella. Va succeir a l'escola Princes Risborough al comtat de Buckinghamshire, Anglaterra.

Arrestada per abusar sexualment d'un alumne menor

El fiscal Richard Milne ha relatat la relació professora-alumne durant el seu al·legat: "Tot va començar el 27 de setembre de 2018 quan ella es va apropar a l'alumne i li va requisar el telèfon", introdueix. "En possessió del mòbil Barber va afegir les seves dades en l'aplicació de Snapchat -aplicació per enviar-se fotos online- que el menor tenia descarregada".

Professora Barber / The Sun

Arrestada per abusar sexualment d'un alumne menor / The Sun

Així, la professora i l'alumne van començar a intercanviar missatges que aviat van pujar de to. Un dels missatges, per exemplificar la situació, deia: "T'agraden els pits o el cul?", relata el fiscal.

Després van començar intercanviar fotografies de contingut eròtic.

Segons els testimonis i el veredicte final, la professora va acabar recollint el menor amb seu cotxe i el va portar a un camp aïllat. Allà, tots dos sols, el va besar i va mantenir relacions sexuals amb ell.

Barber i el seu marit, Daniel / The Sun

Barber i el seu marit, Daniel / The Sun

L'acte va ser descobert quan una de les tantes fotos que li va enviar Barber al jove -al que va demanar que les esborrés i fins i tot va amenaçar en denunciar-lo- va començar a circular a l'escola. La desafortunada fotografia va arribar als ulls del director, que la va acomiadar i va presentar una denúncia contra ella.

Detenció i condemna de Barber

Barber finalment va ser arrestada el març de l'any passat, quatre mesos després que el director veiés la foto eròtica.

Durant la vista, el fiscal ha acusat la professora d'"una planificació significativa" en els seus actes i li ha retret que es "vas aprofitar d'un nen a la teva cura i ho vas preparar tot per a la teva pròpia gratificació sexual. No tinc cap dubte que vostè va actuar en un greu abús de confiança".

El marit de Barber ha defensat la seva esposa i ha dit als membres del jurat que el seu matrimoni és "més fort que mai".