Primera víctima mortal del 2024 en un accident de trànsit a les carreteres interurbanes de Catalunya. Aquest dilluns al vespre, durant el primer dia de l'any, un home va perdre la vida en ser atropellat a la C-55, al punt quilomètric 17,2, a Castellbell i el Vilar (Bages). Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre viari va produir-se a les 18.58 hores, que va ser quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís.

En aquests moments, la policia catalana investiga les causes del sinistre. Però les primeres informacions apunten que un vianant va creuar la carretera i va ser atropellat per un turisme. No s'ha esclarit perquè l'home va travessar la via, per la qual es pot circular entre 80 i 90 quilòmetres per hora, segons els túnels. En qualsevol cas, a causa de l'impacte amb el cotxe, l'home, A.R.S, de 74 anys i veí de Castilléjar (Granada), va perdre la vida.

Primera víctima mortal a les carreteres interurbanes de Catalunya de 2024

Arran de l'incident mortal, i en tenir coneixement dels fets aquest dilluns al vespre, els Mossos d'Esquadra van activar tres patrulles que van desplaçar-se fins al lloc. També van adreçar-se fins allà dues unitats i una altra de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els facultatius sanitaris, però, no van poder fer res per salvar la vida del septuagenari.

Aquesta víctima és la primera mortal en accident de trànsit aquest 2024 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit. Tot i que el primer accident mortal de l'any a les carreteres catalanes, encara que en aquest cas urbanes, es va produir ahir a la Ronda Litoral de Barcelona.