Un noi de 23 anys ha entrat a presó després de ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de tres robatoris a l’interior d’habitatges que es van produir en una mateixa tarda a una urbanització de Martorell. Els fets van tenir lloc el passat 30 de novembre, quan al voltant de les vuit del vespre hi havia una patrulla de la policia catalana fent un servei de prevenció de robatoris pel municipi i van rebre un avís que se n’estava cometent un a la urbanització Can Cases.

El lladre havia entrat en tres cases de la urbanització en el mateix dia

Diversos agents van anar fins al lloc dels fets i van començar a buscar els autors, que havien fugit a peu per una zona boscosa. Paral·lelament, van rebre un altre avís per un segon robatori amb força en un habitatge de la mateixa urbanització. Al cap d’una hora de cerca, els agents dels Mossos van trobar un jove que sortia d’aquella zona boscosa i que els seus trets físics coincidien perfectament amb la descripció que havien donat diversos testimonis.

Quan l’home va ser descobert pels agents de la policia catalana, anava amb una llanterna i portava cinc monedes de col·leccionista que havien estat sostretes en un dels dos robatoris violents. Per aquest motiu, va ser detingut acusat d’un presumpte delicte de robatoris. Posteriorment, els investigadors van tenir coneixement que aquella mateixa tarda s’havia produït un tercer robatori en aquella urbanització.

El detingut tenia dos antecedents policials per delictes de la mateixa tipologia. Després de passar a disposició judicial, el jutge en va decretar el seu ingrés a presó. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació i no es descarta que es puguin produir més detencions en un futur d’algun còmplice que el jove pogués tenir. Tampoc es descarta que es poguessin haver comès més robatoris.