Una dona anirà a presó provisional per intentar matar una dona embarassada amb la seva filla de 14 anys: la van emmanillar i li van ruixar amb lleixiu a Las Palmas.

Presó provisional per temptativa d'homicidi

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Telde  ha ordenat l'ingrés a la presó provisional per suposats delictes de temptativa d'homicidi i detenció il·legal de la dona de 49 detinguda en Telde al costat de la seva filla de 14 anys acusades d'haver intentat matar a una dona embarassada, veïna seva, emmanillant-la i ruixant-la amb lleixiu.

Una mare i la seva filla de 14 anys intenten matar una embarassada

Així ho ha acordat el referit jutjat, a la disposició del qual va passar aquest divendres aquesta investigada, ja que de la seva filla s'encarrega la Fiscalia de Menors, segons ha informat aquest dissabte el Tribunal Superior de Justícia de Canàries.

 Estan pendents de practicar-se diverses diligències en el marc d'aquesta recerca, entre elles la declaració de la presumpta víctima.

La Prefectura Superior de Policia de Canàries va informar aquest divendres en un comunicat que els fets es van descobrir el dimecres a la tarda en el barri del Calero, quan un ciutadà va telefonar al 091 perquè estava sentint una dona demanar auxili a crits des d'un domicili.

Una patrulla va acudir ràpidament a la casa i va demanar als seus ocupants que obrissin la porta. El que van escoltar com a resposta va ser una veu de dona que els va dir: "No passa res, estem fent un joc".

Lligada amb una cinta d'embalar i amb el cos mullat en lleixiu

Els agents van tombar la porta, van entrar a la casa i es van trobar amb una dona en avançat estat de gestació, lligada amb cinta d'embalar i amb el cos mullat en lleixiu. La víctima els va explicar que havia acudit al domicili de les seves veïnes perquè aquestes li havien ofert una joguina pel seu futur bebè.

Una vegada dins de l'habitatge, segons va relatar a la Policia, va pujar a la planta alta, va agafar uns peluixos i es va disposar a marxar-se, però en aquest moment la seva veïna i la filla d'aquesta la van tirar al sòl, li van ficar una bossa de plàstic en la boca, la van emmanillar, li van cobrir el cap amb un sac i li van ruixar amb lleixiu.

Detingudes per intent d'homicidi i detenció il·legal a Las Palmas

La perjudicada va ser traslladada en ambulància a un centre hospitalari de Las Palmas de Gran Canaria. Les dues presumptes autores dels fets van ser detingudes amb càrrecs d'intent d'homicidi i detenció il·legal i l'adolescent va quedar a la disposició de la Fiscalia de Menors. Després d'aquesta intervenció, la Policia Local de Telde es va fer càrrec de vuit gossos i onze gats que les detingudes tenien a la casa.