Enxampen un noi de 24 conduint a 182 km/h a la carretera N-240 a les Borges Blanques (Garrigues).

Noi de 24 anys a 182 km/h a les Borges Blanques

Un noi de 24 anys ha estat sancionat per circular a 182 km/h per la carretera N-240 a les Borges Blanques. La velocitat màxima permesa en aquesta via és de 90 km/h i, per tant, estava conduint 92 km/h per sobre del permès.

Coche velocidad Borges Blanques / Europa Press

Enxampen un conductor de 24 anys circulant a 182 km/h a l'N-240 a les Borges Blanques (Garrigues) / Europa Press

Els fets han passat aquest dimarts i els Mossos d'Esquadra han denunciat aquest noi, un veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular a 182 km/h per l'N-240 a Les Borges Blanques.

Tram de l'N-240 limitat a 90 km/h

El vehicle, amb matrícula espanyola, circulava en sentit Tarragona, en un tram de carretera en el qual la velocitat permesa és de 90 km/h. Una patrulla de trànsit ha detingut el conductor poc després que passés pel control de velocitat establert pels Mossos d'Esquadra en el punt quilomètric 60 de la carretera N-240, segons informen els Mossos d'Esquadra en un comunicat. 

El noi de 24 anys es podria enfrontar a sancions econòmiques greus i una possible retirada del carnet per circular a aquesta velocitat, ja que ha posat en perill tant la seva pròpia vida com la de la resta d'usuaris de la via.

Un noi de 26 anys a 199 km/h

Fa poc més d'una setmana, també van enxampar un noi de 26 anys conduint a una velocitat molt alta: anava a 199 km/h en un tram limitat a 90 en aquesta mateixa carretera, a l'N-240 i, de fet, va ser aturat a les Borges Blanques i va passar a disposició judicial.

Record històric de velocitat a Catalunya

No obstant això, el rècord històric de velocitat a les carreteres catalanes el té un noi de 25 anys, que va ser enxampat conduint a 246 km/h per l’AP-7 a Cambrils (Baix Camp). Conduir sobrepassant la velocitat màxima de la via és molt perillós i és un delicte contra la seguretat viària.